Belirsiz Gece Suare 31 - O Homem Que Copiava

öncelikle filmi çoktan izlemiştim, beni sarmayan filmlerden biriydi maalesef.

bir de eksi artı olayına katılamayacağım,istatistikler zaten silinmiş. sakın bu yüzden sanılmasın, sadece çok az zamanım olduğu için filmleri daha az seyrediyorum. iş hayatımda başlarsa iyice kopmuş olurum suarelerden. fakat elimden geldiğince arkadaşların önerdiği filmleri yine de izleyeceğim. hepinizi seviyorum dostlar.
Güzeldi.

Söyleyeceklerim şimdilik "maalesef" bu kadar.

http://www.youtube.com/watch?v=Yepj41Qycno

;)
ben arada kaldım.....Andrede aşkı, Silviada ise hüznü ve umudu bulurken Marines ve Cardozo ekseninde eğlence yönü de tamamlanmış oluyor.

Aşq işte tesadüflere yer yoktur.

O Homem Que Copiava e Shakespeare

https://www.youtube.com/watch?v=E9wkXs7E2Z8
Şimdi izledim bitti film :) Biraz gereksiz uzatılmış olsa da tatlı bir seyirlik :) İçerisindeki şiir okuma sahnesi, izlediğim bir çok romantik filmdekinden daha güzel bir sahneydi :) Öneren arkadaşımıza teşekkür ederim :)

Bir de keşke son 10 dakikası olmasaymış.
arkadaşlar bu suareden itibaren artı,eksi olayına tekrardan başlayacağız.eski sitede bulunan artı eksiler maalesef sıfırlandı.suare dışında artı eksi olayına dahil olmak isteyenler,burdan ya da twitter'dan muhakkak yazsın bana -istemeyen 1-2 arkadaşımız vardı- .
Fotokopici Çocuk -O Homem Que Copiava



Andre, bir kırtasiyede fotokopici olarak çalışan fakir bir gençtir. Bir gün evinin penceresinden dürbünle etrafa bakarken gözü karşı apartmandaki bir daireye ilişir. Dairesinin penceresinden birkaç saniyeliğine gördüğü Silvia'ya aşık olur.

Silvia'yla konuşmak için mağazasına giden Andre'nin mağazadan bir şey satın almak için paraya ihtiyacı olur. Çalıştığı kırtasiyede bir ellilik kopyalar. Devamı da gelir, hatta parayı elde etmenin daha tehlikeli yollarını arar.

Süprizli bölümleriyle, heyecanlı kovalamaca sahneleriyle ve Rio De Janerio şehrinin tüm güzelliğiyle etkileyici bir yapım. Ayrıca Brezilya'nın önemliCinema Brazil Grand Prize festivalinden de tam altı ödüle sahip.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL