Kirk Douglas'ın Bir Filmini Ve Eski Bir Filmi Arıyorum SORU

B

Konuyu Açan: black_smoke

13.01.2011 09:34

Kirk Douglas'ın Bir Filmini Ve Eski Bir Filmi Arıyorum

Filmde Kirk Douglas yaşlı bir adam rolündeydi. Kendinden oldukça genç bir kadınla flört ediyordu. Kadını etkilemek için gençler gibi giyiniyor, kadını gençlerin eğlendikleri barlara, diskolara götürüyordu, fakat filmin sonuna doğru kadına yeterli olamayacağını ve temposuna yetişemeyeceğini anlamış ve ona veda etmişti. Bu filmin adını hatırlayanlar yazarsa çok sevinirim.

Aradığım ikinci filmi ancak filmi izleyenler ve filmin son sahnesi aklında kalanlar hatırlayabilir. Zaten bende filmin ana teması ve son sahnesi hariç filmle ilgili yeterli detay hatırlamıyorum. Film ABD'de geçiyor. Avrupa'dan kıtaya göçlerin yeni başladığı ve ilk yerleşimcileri konu ediyor. Filmde bir gönüllüler grubu var ve başlarında bir liderleri var. Bunlar tüfekleriyle, sırt çantalarıyla bir yerden bir yere uzun süre yürüyorlar. Yolda sık sık yerlilerle savaşıyorlar. Tabii ki bu tanımlar filmi hatırlamanıza yardımcı olmaz. Hatırlayanlar şu sahneden hatırlayacaklar. Filmin sonuna doğru izci grubu ve yerliler nehrin iki yakasında karşı karşıya geliyorlar. İki karşı grup savaşmak yerine liderleri savaşmayı kabul ediyor. Hangi grubun lideri yenilirse o grup yenilmiş sayılacak ve geri çekilecek. İzcilerin lideri ve kızılderililerin lideri yarı beline kadar nehrin sularına girip uzun süre nehirde ilerleyerek nehrin ortasında buluşuyorlar ve kıran kırana dövüşüyorlar. Sonunda izcilerin lideri kızıl derililerin liderini öldürüyor. Filmi büyük ihtimal Meltem Tv ya da Flash Tv gece kuşağında vermişti. Hatırlayanlar olursa teşekkürler.
Aradığın film, The Big Sky olsa gerek, eski "Big" serisinin bir ürünü.

Ayrıca, düşük teliflerden dolayı, Flash'ın en çok koyduğu filmlerdendir. Zamanında 2 dolar öderlermiş bu filmi izlemek için, heyhat.
Cevap için çok teşekkürler bu film mi değil mi bilmiyorum iindirip izleyince aradığım filmin bu film olup olmadığını yazacağım.
Valla Douglas'ın bu filmleri birbirine fazlasıyla benzer zaten. Douglas ya kirli sakallı,son anda çıkıp gelen kahraman kovboydur yada asosyal,sevimli dost kovboy. Ya bir grup masum köylüyü zalim bir kasaba ağasının elinden kurtarır yada baskın yiyen bir posta arabasını zalim kızılderililerden. Kah güzel bir İndian'a vurulur Douglas yada paslı bir cowgirl'e.

Üç aşağı beş yukarı, birini izlersen diğerlerini izlemene çok gerek kalmaz; diye düşünüyorum.

İyi seyirler.
Bu konuda sana katılamıyorum çünkü birini izlersem diğerini izlemesem de olurdan öte ben eskiden izlediğim filmi hatırlayıp onu izlemenin peşindeyim bu bir takip arayış işin zevki burada ve büyük ihtimalle aradığım film The Big Sky filmi bulduğun için çok teşekkürler.
maalesef aradığım film the big sky da değil indirdim izledim o film değil
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL