sızden elestırmen olurmu

Şunu kabul etmeliyiz başta: 10 yıl önce at gözlüğü takan ve aynı konuları tekrarlayan Türkiye şimdi daha özgür ve yaygın bir sinema sekörü haline geldi. Yani geçmişte sadece kendi istediğini yapan ve yayınlayan Türk yapımcılarıyla bugünün yapımcıları arasında fark var. Ben ingilizlerin, japonların altyazılı türk filmleri izlediklerini biliyorum.

Benden eleştirmen olur mu olmaz mı biliyorum. Ama bunu burada söylemek egoistçe olur. Yemek konusunda neyi sevip sevmediğini biliyorsan zaten yemek konusunda bir eleştirmen, bir fikir sahibisindir. Film konusu da yemek gibidir. Seversin, sevmezsin. Aroması ya çoktur ya azdır, ya tuzludur ya tatlıdır.
senem başta diyorsun ki sizden eleştirmen olur mu? olur mu olmaz mı bunu zaman gösterir; ama altta diyorsun ki Türkiye'de son on yılda gerçek bir Türk filmi... bunu buraya yazmak bras saçma olacak, zira birden çok var. bunu merak ediyorsan hepimizin başucundaki filmlere tek tek bakabilirsin :)
oyunculukta ılk kural oynamıcaksın yonetmenlıkte ılk kural atlamıcaksın elestırmenlıkte ılk kural acımıcaksın Kİ yenı bır sey olsun hep pılav masada hep pılav var oysa sımdı soru bır gercek bır fılm deyınce tukıyede aklınıza gelen hangısı alın sıze nur topu gıbı bır soru hemde son 10 yıl ıcın
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL