Belirsiz Gece Suare No: 68 - Krótki film o milosci

Reconstruction'ı dedin sanırım :) Yok bu film onun yanında çok sade kalıyor. Ben biraz sıkıcı buldum ama ilginç gelebilir belki :)
Sıkıcıysa hiç izlemeyeyim. :) Hani yine bir aşk filmi izlemiştik, Recreation miydi restoration miydi onun gibi mi yoksa taşrada geçen bir film mi?
Kieslowski'nin izlediğim ikinci filmiydi ve yine bana pek hitap etmedi. Daha önce izlediğim "la double vie de veronique" filminde en azından görüntüler falan ilgilmi çekmişti. E bir de üstüneVan den Budenmayer Concerto In E Minorgelince yine izlenebilir bir film olmuştu fakat bu film ben de hiçbir şey uyandırmadı. Bunun yerine gidip Peeping Tom'u bir kere daha izlesem iyiydi :P En azından daha heyecanlı :D Filmle ilgili hoşuma giden iki şey var sadece. Birincisi Tomek'in çekingen ama sempatik oyunculuğu, ikincisi ise çatıdaki sahne :)

Neyse beğenen arkadaşlar olur diye düşünüyorum :) İyi seyirler..


Tomek, postanede çalışan genç bir memurdur. Kendi halinde ve son derece sıradan görünen yaşamının görünmeyen yüzünde, aslında derin, takıntılı bir ruh halini büyütmektedir.

Tam karşı binasında yaşayan Magda'ya karşı obsesif bir tutkuyla karışık bir aşk besleyen Tomek, sürekli olarak Magda'nın evini teleskopla izlemekte ve onunla ilgili olan herşeyi takip etmektedir. En sonunda bir gün Magda'ya duygularını itiraf eder, fakat ondan aldığı cevap Tomek'in bütün varlığını altüst edecektir. Acaba cinsel tutkuları, aşk sanarak bir yanılgı içerisinde miyiz, yoksa seksten daha güçlü ve bağımsız olan bir aşk duygusu gerçekten var mı?

Polanyalı usta yönetmen Krzysztof Kieslowski'nin, A Short Film About Killing ile arka arkaya çektiği bu film, yönetmenin, aşkın tanımlanması ve insanlar tarafından nasıl farklı algılandığı üzerine bir ağıt gibi...
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL