Eski Bir Film SORU

C

Konuyu Açan: cuneytyesilcam

05.08.2011 19:04

Eski Bir Film

Aradığım filmi ancak filmi izleyenler ve filmin son sahnesi aklında kalanlar hatırlayabilir. Zaten bende filmin ana teması ve son sahnesi hariç filmle ilgili yeterli detay hatırlamıyorum. Film ABD'de geçiyor. Avrupa'dan kıtaya göçlerin yeni başladığı ve ilk yerleşimcileri konu ediyor. Filmde bir gönüllüler grubu var ve başlarında bir liderleri var. Bunlar tüfekleriyle, sırt çantalarıyla bir yerden bir yere uzun süre yürüyorlar. Yolda sık sık yerlilerle savaşıyorlar. Tabii ki bu tanımlar filmi hatırlamanıza yardımcı olmaz. Hatırlayanlar şu sahneden hatırlayacaklar. Filmin sonuna doğru izci grubu ve yerliler nehrin iki yakasında karşı karşıya geliyorlar. İki karşı grup savaşmak yerine liderleri savaşmayı kabul ediyor. Hangi grubun lideri yenilirse o grup yenilmiş sayılacak ve geri çekilecek. İzcilerin lideri ve kızılderililerin lideri yarı beline kadar nehrin sularına girip uzun süre nehirde ilerleyerek nehrin ortasında buluşuyorlar ve kıran kırana dövüşüyorlar. Sonunda izcilerin lideri kızıl derililerin liderini öldürüyor. Filmi büyük ihtimal Meltem Tv ya da Flash Tv gece kuşağında vermişti. Hatırlayanlar olursa teşekkürler.
Northwest Passage (Kuzeybatı geçidi) Kitap 1- Rogers'in ranger'ları. Başrolde Spencer Tracy Binbaşı Rogers rolünde. Bu film olabilir mi?
Northwest Passage cevabını bu filmi daha öncede aradığımda yazmışlardı benzer filmler ama benim aradığım film Northwest Passage değil çünkü daha öncede bu cevabı yazdıklarında Northwest Passage filmini indirdim benim dediğim nehirde savaş sahnesi Northwest Passage filminde yok.
Çok çook eski bir film olanThe Battle of Rogue River filmi olabilir mi? Ama sahneyi hatırlamadım.

http://www.imdb.com/title/tt0046755/
Hayır değil.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL