Adını Unuttuğum Bir Film SORU

cruachan

Konuyu Açan: cruachan

17.06.2012 11:36

Filmi İzleyeli Fazla Olmuyor Fakat Adını Hatırlamıyorum, Bilim Kurgu Filmiydi, Eski Bir Filmde Değil Arkdaştan Alıp İzlemiştim Üzerinde Hiçbirşey Yazmadığından Hatırlamıyorum İsmini, Aklımda Kalan Bayağı Bişiyler Var 2 Arkadaş Vardı Biri Beyaz Biri Zenci Zenci Olan Kızıl Saçlı Bi Hatuna Yazılıyordu Görev Aldıkları Yerde, Sonra Böle Bitanede Esmer Hatun Vardı Bu Sürekli Uzay Aracı Gibi Birşeyden Geliyordu Ekibiyle Sonradan Bitane Çekik Gözlü Elemanla İş Birligi Yaptı Bu Bayan, He Bide Böle Motorsikletli Bir Sahne Vardı Aksiyon Bilim Kurgu Filandı Film Yaw Filmi İzledik Adını Bilmediğimizden Bulamıyoruz Sanki Marslı Bişiydi Adı Ama Emin Değilim.
Şunuda Ekleyim: Beyaz Elemanında Sarışın Bir Sevgilisi Vardı Bir Sahne Vardı Adam Mezarlıkta Görünmeden Motorsikletine Atlayıp Gidiyordu.
Beyaz adam ve zenci adam, aksiyon ve bilimkurgu deyince aklıma 2002 yapımı ''I SPY'' filmi geldi...
yok dostum komedi yok Eddie Murphy, oynamıyordu daha yeni bir film olabilir sanki.
biraz daha detaya inersen, yardımcı olabilirim sanırım, izlemediğim bilimkurgu yok sanırım :)
detaya indim zaten aklımda okadar varya dur bakım, bide şöle bir sahne vardı dostum, zenci ve beyaz arkadaşın eski bir savaşını gösteriyodu, beyaz olan sanki bu sarışın sevgilisinin kardeşini kurtarmak için kendini riske atıyordu bomba atılan eve doğru koşup sonrada geriye uçuyordu kızın kardeşiydi galiba o ölüyordu başrol beyaza bişiy olmuyordu, işte sonrada mezarlık sahnesi vardı sarışına görünmeden motorsikletine binip uzaklaşıyordu herif sanki onu koruyamadığı için üzgün bir surat ifadesiyle birlikte, filmi anlattım bee daha hala bilen yomu adını, beyaz ve zenci adam havadan uzaylı gibi inen esmer bayan ve ona yardım eden çekik gözlü adam, ve zencinin yavşadığı kızıl saçlı bayan. simalar bunlar. bunları gören ve duyan bu filmi bilen 911e haber versin:) wallah bir oyuncunun adını bile söleseniz şap diye bulcam bu filmi. ama hiçbirinin adını ve filmin adını hatırlamıyorum malesef.
serenity olabilir mi ya da star trek?
ikiside değil dostum
Mars'taki Hayaletler değil cbi yinede teşekkürler
bulamıcam sanırım bu filmi aslında bulunması zor bir filmde değildi
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL