** SORU

beriberibulue

Konuyu Açan: beriberibulue

22.03.2011 23:18

adını hatırlayamadığım filmle ilgili aklımda kalanlar; yeni evli bir çiftin gazetede gördükleri bir ev ilanı üzerine bilmedikleri bi yere doğru yolculuğa çıkmalarıyla başlıyor her şey. hava fena halde yağışlıydı film boyunca ki bu da gerilimi arttırıyordu,gri bi hava vesaire. kendini emlakçı diye tanıtan başlangıçta gayet iyi bi izlenim veren bi kadın ev göstermek için buluşuyo çiftimizle. ev dediğim gayet gotik bir bina,hani içinden demirlikli asansörlerin geçtiği cinsten. neyse sonunu anlatayım ben, kadın aslında böyle biçok çifti kaçırıp onlara işkence ediyormuş.herbirini bi katta tutuyor,kaçmasınlar diye zincirle eşyalara bağlıyor falan. apartman terkedileli çok olmuş o da eski komşuluk ilişkilerini özleyip böyle sayko bi işe girişmiş meğersem gibi bi kurgusu vardı. şimdi bu kadar ayrıntı hatırlayıp da filmin adını hatırlayamadığım için utandım kendimden:)
http://www.imdb.com/title/tt0286653/ şu filmin konusu hatırladığım kadarılya bu anlattığınıza benziyordu.ama sanırım bunda çiftleri gençleşmek için kullanıyorlardı.
teşekkürler akihiro ama maalesef bu değil:(
hatırlayan yok mu yahu:(
Cevabı yazmadan önce filmin sürprizini açıklamana misilleme olarak bende Sherlock Holmes-2'nin sürprizini yazıcam. Filmin sonunda Sherlock ve Watson Amsterdam'da sade bir törenle evleniyor. Nasılmış, izleme hevesin kaldı mı şimdi...

http://www.filimadami.com/film/19601/peliculas-para-no-dormir-para-entrar-a-vivir/
telaşa mahal yok lahanaman,bu film o film değil=) benimki amerikan yapımıydı.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL