Belirsiz Gece Suare No: 79 Kikujirô, P.P.Bacaksız ve AKADa^^

Kikujiro :

Ya öncelikle film tam bir salaklık anıma denk gelmiş. Kikujiro'nun adam olduğu aklımın ucundan bile geçmedi yahu. Ben gidip ders mers çalışaymışım bari :) Bu kadar mı ilgisiz izlenir bir film :) Tatlı bir filmdi. İçindeki absürd sahnelerin bazıları benim mizahıma ters düştüğü için pek gülemedim ama yüzünde bir gülümseme ile izletiyor kendini :) Cemal'im bu filmi pek sever bence kaçırmasın :D Annesini görünce yüreğim parçalandı ya. Böyle ebeveynler olmaz olsun.

Lock, Stock:

Ben bu filmi severim ama şöyle bir sıkıntısı var. Önce Snatch'i izlemiştim ne yazık ki. Bu iki film birbirinin kopyası resmen. Her şeyiyle aynı. Yönetmen filmi bile değil. O kadar senaryolar iç içe ki bazen olan olayları birbirine karıştırıyorum :) Güzel film ama :)
Kısa yorum yapacağım spoiler yok ^^

Kikujiro^^

Çok sevimli bir film.Kikujiro karakterine, renkliliğine bayıldım. Filmi başından sonuna kadar gülümseyerek izledim. Kitano Sensei yine harikaydı.

Piano Piano Bacaksız^^

Filmi çok ama çok beğendim. İzlerken bizim mahalle geldi aklıma dizi olanı değil bizim gerçek mahalle : D bir kaç yıl öncesine kadar günlük güneşlikti bizim mahalle, herkes birbirinin yüzüne gülümseyerek bakardı. Genci, yaşlısı, çocuğu herkes her ihtiyaç duyulduğunda koşulsuz yardım ederdi. Şimdi ise geriye baktığımda birçok şeyin değiştiğini görüyor ve çok üzülüyorum. Bunda mahalleden taşınan komşularımızın da suçu var ne var sanki taşınmasalardı peh :P Yine günlük güneşlik bizim mahalle ama eskisi gibi değil. Filmdeki karakterlerin her biride ayrı bir dünya gibiydi. İzlerken çok etkilendim.

Ateşten Kalbe,Akıldan Dumana :D Spoiler var azcık ^^

Eğlenceli bir film :D Birbirini takip eden olaylar karmaşası çok iyiydi. Dört arkadaş arasında geçen her diyalog çok komikti ^^ Sıkılmadan sonuna kadar merakla izledim. Filmin sonunun izleyicinin hayal gücüne bırakılması gerçekten hoş olmuş.

Filmleri öneren ve oy veren arkadaşlar teşekkürler ^^ Üçü de çok güzel ^^
Başlık çok uzun olmasın diye kısalttım ^^

Kikujiro



Hiç görmediği annesini bulmak için yola düşen 9 yaşındaki Masao ile büyükannesinin bir arkadaşının zorlamasıyla ona eşlik eden Yakuza artığı Kikujiro tuhaf bir ikili oluştururlar. İki uyumsuz karakterin maceralı yolculuğu boyunca başlarına bir çok ilginç olay gelecektir.

Piano Piano Bacaksız



üçük Kemal, 1940'ların İstanbul'unda eski bir konakta fakir, aç ama sevgiyle yaşayan mutlu insanları anımsayabildiğince anlatır. Konağın bahçesindeki kuyuya düşen ışık, onların yaşamını bir sihir gibi değiştirebilecek midir? İmece, dayanışma, saygı ve sevgi... Artık kaybolmaya yüz tutmuş bu kavramları anımsayanlar, "sadece sevgiden oluşan bir dünya içinde yaşamak ne büyük mutluluktu" diyebilecekler midir? Piano Piano Bacaksız , 1991 yılında İstanbul Film Festivali En İyi Yönetmen ödülüne layık görülmüştü.

Ateşten Kalbe Akıldan Dumana



Sevimli sokak serserisi Eddy (Nick Moran) hayatının kumarına üç arkadaşı ile zar zor kazandıkları 100 000 paundu yatıracaktır. Tom (Jason Flemyng), Bacon (Jason Statham) ve Soap (Dexter Fletcher) aralarında onu seçmişlerdi. Masadaki en kurt oyuncu oydu. Ama ne yazık ki tüm oyun önceden ayarlanmış bir düzenden başka bir şey değildir. Oyunun sonunda Hatchet Harry (P.H. Moriarty)?e yarım milyon paund borçlanarak masadan kalkar. Harry Eddy?e bocunu ödemesi için bir hafta süre tanır. Aksi haldepara yerine parmaklarını alacaklardır. Eddy ve arkadaşları gerekli parayı acilen bulabilmek için türlü yollara başvururlar. Bunlardan biri Eddy?nin babasının antika tüfeği ile hırsızlığa bile yeltenmektir. Hepsi başarısızlıkla sonuçlanır. Oysaki ellerindekinin kıymetini bilmemektedirler.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL