Baltazar adlı bir kara kedinin olduğu korku filmi SORU

G

Konuyu Açan: gokaka

29.04.2010 10:16

Baltazar adlı bir kara kedinin olduğu korku filmi. 70 yada o zamanlara ait bir film yani eski bir film(siyah beyazda olabilir). hatırlamamda yardımcı olursanız sevinirim.
Biraz daha ipucu verebilirmisin bir sürü kara kedili korku filmi var
Annemin hatırladığı bu kadar malesef:(
Torture Garden'in ilk öyküsü Enoch:
"William zengin yaşlı amcasını, parası için öldürür. Halbuki yaşlı adam tüm altınlarını kedisi sayesinde edinmiştir. Bu kedi telepatiktir ve kötü güçlere sahiptir. Adamı, aynı amcası gibi zengin edeceğini söyler ama karşılığında kendisine yiyecek beyinler bulmalıdır. Adam, kedi için bir çok cinayet işler ve sonunda tutuklanarak cezaevine konur. Kedi hakkında söylediklerine kimse inanmaz. Nihayetinde, kedi hücresinde onu ziyarete gelir ve adamın beynini yer.Kedinin adı da Balthasar."
İnternette aradım ve böle bi yazı buldum.Torture Garden diye bi film.Sanırım bi kaç öyküden oluşuyor.1967 yapımı bi bak istersen :)
cbi82 malesef Gatto Nero değil, ilgin için teşekkür ederim. Torture Garden olma ihtimali çok yüksek, filmi izletip "Evet, sorumun cevabını buldum" butonuna basıcam yada basmıycam, teşekkürler giza verdiğin bilgi için.
Edgar Allan Poe'nin the black Cat adlı eserinden uyarlanmış,1934 bela lugosi, 1964 roger Corman(yönetmen)Tales of terror,lucio fulgi 1981 aynı isimle,, dario argento 1990 two evil eyes, ve son olarak masters of horror' dizisinin 11.bölümü. maalesef adı baltazar değil ama yine de yazdım.
turan sert yorumun ve araştırman için teşekkürler.

giza, anneme en yakın gelen senin cevabın oldu(Torture Garden)"Evet, sorumun cevabını buldum!" butonuna basıyorum. Kafa yorup uğraştığınız için teşekkürler arkadaşlar;)
Ne demek bulduğuna sevindim:)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL