Siyah elbiseli(muhtemelen şeytani yöne sapmış)insanlar gündüz hareketsiz kalıyorlardı birkaç kişi kurtulma savaşı veriyordu SORU

G

Konuyu Açan: gokaka

04.04.2010 03:19

Siyah elbiseli(muhtemelen şeytani yöne sapmış)insanlar gündüz hareketsiz kalıyorlardı sanırım, birkaç kişi kurtulma savaşı veriyordu. Bir bölümünde gün ışımaya başlarken sokaklarda ayakta durmuş bekleşen siyahlıları pencereden takip ediyorlardı diye hatırlıyorum. Dinsel öğelere sahip bir film olması muhtemel. Hatırladıklarım bu kadar yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Daha detaylı açıklamalar yazsan belki hatırlayanlar olur çok az detay yazmışsın zombi serilerine bak.
Yüzüklerin efendisi serisindeki nazgullara benziyorlardı diye hatırlıyorum. Bütün gece terör estirmişler gündüz bakıyorsun sokaklarda yüzlercesi durarak bekliyor, aralarından tırsa tırsa sıyrılıp kaçmaya çalışıyorlardı baş rol oyuncuları sanki.Malesef başka hiç bir şey aklıma gelmiyor. Eğer gelirse ekleme yaparım, ilgin için teşekkürler.
büyük ihtimalle 30 Days of Night olması lazım. bahsettiğin siyah elbiseli günışığında bekleyen vampirler bunlardı.
Pekipis, daha eskice bir filmdi bu 90 'ların hatta 80 'lerin filmi olabilir. Küçükken izleyip etkilenmiştim keşke daha fazlasını hatırlayıp sizlerin hatırlamasına daha fazla yardımcı olabilseydim. Bahsettiğin filmi indirip izliycem, ilgin için teşekkürler.
baya eskiymiş hakikaten.yardımcı olamadık ama bulursun umarım.kolay gelsin.
Alex Proyas'ın yönettiği Dark City geliyor aklıma. Hareketsiz kalma meselesi, siyah elbiseli şeytani insanlar falan orada da var ama anlattıklarınla tam olarak uyuşuyor mu emin değilim. Filmi izleyeli uzun zaman oldu hatırlayamıyorum pek. Ama sağlam filmdir.

Gerçi neredeyse 2 yıl olmuş ama, yardımcı olabilmişimdir umarım.
fatisali, ilgin için teşekkürler. Daha bulunamadı malesef, sanırım hatırladıklarım yetmiyor.
http://www.imdb.com/title/tt0058700/ konuyla uyuşuyor ama zombi filmi gibi bir şey
Aklıma " I am legend" geldi :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL