Aradığım 3 Film SORU

M

Konuyu Açan: melin

17.11.2010 06:38

Aradığım 3 Film

Birinci filmden aklımda sadece birkaç sahne var film Afrika'da geçiyordu. Başrol oyuncusu sarışın uzun saçlı bir adam İskoçyalı filmindeki Christopher Lambert olabilir o değilse bile ona çok benziyor. Filmin başında sakat bir zenci kocaman bir kayığı itiyordu bu adamda yanından yardım etmeden yürüyüp geçiyordu. Gene filmde bir sahnede yer altındaki bir odaya açılan bir kapak açılıyordu içeride birçok zenci kadın vardı ve adam o kadınlardan o gece seks yapacağı birini seçiyordu. Biliyorum bu sahneler belki hatırlamanıza yardım etmeyecek ama aklımda kalanlar bunlar filmin en vurucu sahnesi ise filmin son sahnesiydi bu sefer adam çok büyük bir tahta kayığı denize itmeye çalışıyordu ama başaramıyordu yanından sakat bir zenci ona yardım etmeden yürüp geçiyordu ve film bitiyordu. Film orta çağda geçiyordu büyük ihtimalle ben bu filmi 1980 ile 1988 yılları arasında videoda izlemiştim.

İkinci filmde zannedersem samuel l jackson var ve sharon stone a benzeyen bir kadın var. Kadın galiba geçmişte ajan bir olaydan sonra hafızası yerine geliyor ve eskiden soğukkanlı katil bir ajan olduğunu hatırlıyor. Bunu bir sahnede öldü sanıp buz tutmuş nehre atıyorlar zincirlerini kırıp kurtuluyor gene filmden aklımda kalan sahneler evde havagazı patlayacak galiba yatağı kendine siper edip patlamanın etkisiyle camdan fırlıyor ama ölmüyor ve filmde çocuğu kaçırılmış olabilir gene filmde geçmişini hatırladığında ekmek bıçağıyla hızlı hızlı bir şey kesiyor ve şaşırıyor bunu kendisininde nasıl yaptığını anlayamadığını söylüyor.

Üçüncü filmle ilgili çoz az bilgim var zannedersem bir banka soygunu filmiydi sadece filmin son sahnesi çok etkileyici ve vurucuydu ve benim aklımda sadece filmden bu son sahne kaldı. Filmin son sahnesinde bir otobüs virajı alamaz ve uçuruma doğru uçmak üzereyken şoför son anda frene basar ve otobüsün yarısı yolda yarısı uçuruma doğru boşlukta kalır ve otobüs sallanmaya başlar film orada biter otobüs düştü mü düşmedimi yönetmen cevabı izleyice bırakmış isteyen düşürür isteyen düşürmez.

Not: Üç filmi de bulan olursa ona üstün hizmet nişanı vereceğim.
İkinci film şudur:

The Long Kiss Goodnight http://www.filimadami.com/The-Long-Kiss-Goodnight-3955.html, o Sharon Stone'a benzeyen kadın da Geena Davis:)
Sevgili damla89 ve sevgili geppetto çok teşekkürler.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL