yaz için dizi önermece

Olur baba. İzleriz oğlum bir şeyler izlemek güzeldir. Scarface'i yeni izledim zaten hala Al Pacino ve son sahne geliyo aklıma =)
:) ahaha süper.. ya şu avatar'ın filmi çıkmadan dizisini izlemek lazım alkolika. ne diyorsun bir gece düzenleyelim mi 3 sezonu bitirebilir miyiz?
house'ı bitireli yıl oldu lan.
house izle len! çok iyi bak csi gibi :)
best ben baktım onun ilk bölümünün yarısına sadece, yani ona göre değerlendirmek olmaz da 10 dk. falan çok yavaştı, o aklımda kalmış. izleyecem bi ara. bu kadar övüldüğüne göre =)

aa it crowd'ın 4. sezon 1. bölüm torrentlerde var. altyazısı da çıkmışsa izleyeyim.
o değilde ben carnivale'ı çok merak ettim. herkes güzel diyor.. bak güzel çıkmazsa kapatırım siteyi :D
Carnivale muhteşem bir dizi.. Onun dışında Black Books ve The IT Crowd'ı ben de tavsiye ederim. Friends de benim favorilerimden, özellikle eğlenceli vakit geçirmek için. Bunların dışında mini-dizilerden eğer izlemediyseniz Angels in America iyidir. Ama yazın iyi gider mi bilmem =)
BLACK BOOKS!

The It Crowd da olur.

Chuck da olur.

Haa bi de unutmadan; Black Books!
2008 yazımı dawson's creek izleyerek geçirmiştim, yazın güzel gidiyor açıkcası. the x-files öncelikli tavsiyem olacaktır elbet ancak 202 bölüm + 2 film + 1 adet spin-off üç ay için biraz kasınç gibi. coupling, scrubs gibi kaliteli komediler her zaman bir alternatif. bir de, true blood 3.sezonuna yeni başladı, bir sezon 12 bölümden oluşmakta - vampir konsepti ve alan ball yapımlarına aşinaysan beğenmemen mümkün değil. alan ball demişken six feet under'ı da sayalım, gerçi yaz için biraz fazla depresif ama pişman olmazsın.
Carnivale izlenmeye değer bir dizi. Eğer planladığı şekilde bitmiş olsaydı, herhalde televizyonlarda yapılmış en büyük, en ilginç iş olarak anılacaktı, ne yazık ki, iki harika sezon sonunda iptal edildi.

Benim yakın zamanda izlediğim en iyi dizi Breaking Bad. Kesinlikle tavsiye ederim. Komediden ise favorilerim The Office ile The Big Bang Theory. Seinfeld sevenler içinse Curb Your Enthusiasm tam bir altın madeni.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL