Ortaçağ'da geçen bir film.. SORU

toshiro

Konuyu Açan: toshiro

26.07.2011 00:49

selamlar, yıllar önce cnbc-e de izlediğim bi filmdi bu. film ortaçağda ingiltere veya fransada geçmekteydi. filmle ilgili aklımda kalan tek sahne: bi adam bi kaç kişi tarafından kovalanıyor ve adam da saklanmak için o sırada patates tarlasında duran kadınlardan birinin eteğinin altına saklanıyordu, kadın da bu duruma ses çıkartmıyordu ve adam peşindekilerden kurtuluyordu. bu filmle ilgili bir şey anımsayan var mı? atış serbest..
izlediğim film sanki bu filme göre daha eskiydi ve izlediğim film muhtemelen avrupa yapımıydı. ayrıca hatırladığım sahne filmin devamında biraz muzip bir şekilde seyrediyordu ;)
filmi seyrettim ama adını çıkaramıyorum. atış serbest demişsin ondan yazdım robini :)
hala atış serbest :)
O zaman bende atayım

The Four Musketeers(1974)
teneke trampet filmini anımasattı bana dediğin sahne. olaylar fransa ya da ingilterede geçmiyor lakin o filmde. polonyada geçmekte ve zaman da ortaçağ değil. 20. yy başları osa gerek. madem atış serbest attım gitti. linki de atayım

http://www.filimadami.com/film/4730/die-blechtrommel/
Filmde oldukça yüksek duvarlı bir şatonun yiyecek artıkları veçöpleri çok yüksekten dökülüyor ve sefil kıyafetli insanlar bu çöplerinarasında yiyecek arıyor muydu?
tin drum(teneke trampet)olsa gerek bu arada bahsettiğin sahne filmin başlangıcında
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL