Taziye Duvarı

Cuma günü Sylvester Stallone'nin büyük oğlu öldü.
Robin Gibb hayatını kaybetti

"Saturday Night Fever" filmine yaptıkları müzik ve diğer albümleriyle tüm zamanların en çok satanları listesine giren Bee Gees'in yıldızı Robin Gibb kansere yenildi.
Theodoros Angelopoulos motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti. Yaşayan en büyük yönetmenlerden biriydi. Mekanı cennet olsun.
Etta James'i kaybettik, Back to The Future ve Rain Man başta olmak üzere bir çok filmin,dizinin soundtrack'ini süslemişti.

http://www.youtube.com/watch?v=_1uunRdQ61M

Toprağı bol olsun.
Sanırım büyüdük, tanıdığımız insanlar bir bir gitmeye başladı üstelik yaşları sevdiklerimizle eşit. Evin Esen'i kaybettik, ismi tanıdık gelmediyse dahi Akasya Durağından anımsayabilirsiniz kaynana rolüyle. Yeri cennet olsun.. Bugün çok içerlendim.

Edit: @Solon'a ek olarak : http://www.sacitaslan.com/video/birsen-ayda-huzurevinde-olumu-bekliyor_1_8351.html yazık.. çok yazık.
70lerde Malkoçoğlu, Battal Gazi gibi filmlerdeki vamp kadın rolleriyle ünlenen Birsen Ayda(66) bir süredir kaldığı ZeytinburnuHuzurevinde hayatını kaybetti.

http://magazin.milliyet.com.tr/yesilcam-in-vamp-kadini-hayatini-kaybetti/magazin/magazindetay/10.10.2011/1448965/default.htm
David Hess vefat etti
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL