bir yenisi takılana kadar en son takıntım bu.. uzun sürede sorum olmayacak bulunursa :) SORU

ksantippe

Konuyu Açan: ksantippe

23.08.2012 06:20

80 sonları yada 91-92 olabilir en fazla. cumartesi günleri öğlene yakın saatlerde trt yada star dönemine girildiyse starda olabilir yayınlanan bir çocuk programıydı. kuklalar vardı. eureka'nın şatosu tadında bir programdı. ev gibi biryerde geçiyor . insan şeklinde olan kuklaların yanı sıra evde çok açık mavi renkte hayalet olan bir yada birden fazla kukla vardı. hatta arya söyleyerek uçuyorlardı sanırım bu hayalet kuklalar.. tek hatırlayan çocuk ben olmamalıyım.. lahanamanle havlayankuzuya güveniyorum dürüst olmak gerekirse :)) öyle kitlendimki senelerdir bu lanet kuklaya sanki bulunursa bir geçit açılacak başka bir dünyaya öyle küçük bir kapıdan içeri giricem ve o kukla bana ne bileyim kurt cobain intiharmı etti birimi vurdu açıklayacağına ya da ölümsüzlük iksiri , görünmezlik formülü falan vereceğine inanıyorum. öyle bir mucize olur yani. . hahah :) haydi hafızanıza sağlık canlarım :))
Aklıma Fraggle Rock geldi ama ?

Bilemiyorum,bu kuklalardan biri iş görür mü :)

Kurt Cobain'i de vurdular bu arada. Onu da belirteyim,insanlık tarihinin önemsiz bir bireyi olarak,önemli gerçekleri,küçük anlara sıkıştırmayı kendime görev bilirim.

Elvis'le ilgili bildiklerime ise henüz insanlık hazır değil.

Haktan Akdoğan'ı bekliyoruz.

Kısmetse bi dahaki milenyuma.
Sanki Fraggle Rock değil gibi bilemedim.. Ofisteki lanet pc de video player sakat admin olmadan bişey olmuyo o konu uzar gider hiç girmiyim... evde seyredicem.. O hayalet daimi ..ilk bölümde göremezsem o olmadığını anlarız Kurt e gelince bende cinayet olduğuna inanıyorum ahh o sevimsiz o kenafir gözlü karının parmağı var o işte onuda biliyom.. Görev bilincin ziyadesiyle mutlu etti sağol varol havlayankuzu..
The ghost of faffner hall?
The Ghost of Faffner hall

O kadar tozu içip üstüne her sabah o meymenetsiz karının yüzüne görsem bende kafaya sıkardım yeminlen...
Soru cevap bulmuş sanırım :)

Ben de ofisteki soruna bir el atayım dedim.

Firefox'a şu güzel aygıtı tak ve muhtemelen ofisten de,evden de tüm vidyo oynatıcılara ulaşabilirsin.

Cobain'in ölümünün ayrıntıları ise................ susmayı tercih edeceğim.
AAllaaahhımmmmmmmmmmm inanamıyorum o evet o.. sevgili gavinlyall , Lahanaman ve havlayankuzu..harikasınız..Canımsınız ciğerimsiniz .. Yemin ederim şu an beynim kafatasıma dar geldi.. Şimdi çıkıp koridora bağırıcam bugün herkes bunu seyretcek herkes işi bıraksın hep beraber nurdanın çocukluğuna iniyoruz diye..

O meymenetsiz gök gözlü karının canı cehenneme.. Kurt cum nur içinde yatsın.. Varsa öteki taraf bulucam ikisinide merak etmeyin ...

havlayankuzucum çok teşekkür ederim ..kelime bazında engelli bunlar.. yani gugliye kuru temizlemeci yaz aramıyor.. niye çünkü içinde izle geçiyor... şükrediyoruz bari bu siteyi engellememişler... indirmek, oynamak, alışveriş, izlemek , yasak.. gaz lambasıyla çalışcaz nerdeyse..

Bakayım şu geçit nerde açılıcak.. ben biraz dolanayım :))
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL