acemi SORU

B

Konuyu Açan: birsel_tufekci

11.04.2013 15:48

Yeni üye oldum, filmleri nasıl açacağımı anlayamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
Tebrikler!! Bu soruyu soran 999. kişi oldunuz. Az sonra siteden bir arkadaş size ödülünüzü açıklayacak..
Lahanaman neden dalga geçiyorsun, bu sitede film izlenmiyor insanlar filmlerle ilgili paylaşım yapıyor anladığım kadarıyla. O da güzel ama benim şu anda acil izlemek istediğim bir film var o da burada çıktı. İzlenmiyorsa beni oyalama da cevap ver. Siteyi beğendim, bir sorun yok.
Pardon ya sen burdamıydın çoktan gitmişindir diye arkandan konuştuydum.. o halde neyi izlemek istiyosan yazda yardımcı olalım..
"GOLTZIUS AND THE PELICAN COMPANY"
lahana adam kaldın öle ses soluk yok :D
Cok merak ettim dogrusu hangi arama motoruna yazdiniz da o burada cikti ilk sirada hem de :) Youtube'da dahibolum bolum var aradiginiz, millete laf yetistirecegim diye yorulacaginiza arastirip sonra gelseydiniz film izlenmeyen bu siteye Bilmem yeterli ses soluk oldu mu :)
Sorma eymir ya nette ve amazonda filmi bulamadım baktım imdb sayfasına götoborg film festivalinde gösteriliyomuş elimde 10 megapikselli cep telefonumla gittim festivale çektim filmi..biraz uğraştırdı ama yardımcı olucam dedim bi kere.. GOLTZIUS.AND.THE.PELICAN.COMPANY.swedendub. lahananarip.flv. dosya ismiyle torrente yüklüyorum şu an..yok şaka şaka özelden yardımcı oldum birsel kardeşe..gerçi bi daha uğramaz buralarada yinede arkasından konuşmayalım sonra çok kızıyor..bu arada +rep ini verdim ranini usta..
Arkasindan mi konustuk ki yardimci oldum ben de kendi tarzimda :) Festivale kadar uzaniyorsa eliniz gitmisken bir iki cekim de biz siparis etseydik :D Eyvallah, usta kim biz kim efendim sagolun varolun saygilar :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL