Bu filmleri arıyorum SORU

P

Konuyu Açan: parisien

11.09.2012 00:32

İlk film bu filmi bilen biri vardır diye tahmin ediyorum. İki küçük çocuk var biri kız biri erkek 10 12 yaşlarındalar. Kız kızıl gibi hafif kepçe , erkek sanırım gözlüklü. Kızın babası ölülere makyaj tarzı bir iş yapıyordu kendi evinde. Büyük bi evleri vardı. Bir gün kızın yüzüğü kayboluyodu çocuk da o yüzüğü bulucam diye arıların saldırısına uğruyordu. Tam emin olmamakla beraber bu filmin ''my girl'' olabileceğini düşünüyorum ve sadece teyit istiyorum.

İkinci filmde de (sanırım 80lerde geçiyo) 5-6 tane çocuk var 12-15 yaşlarındalar sanırım. Yazlık (yazın oluyor olaylar) gibi bir yerdeler ama başlarında kimse yok. Bunlar kardeşmiydi arkadaşmıydı hatırlamıyorum. En büyükleri vardı bi tane. Birini öldürüyolardı sanırım yanlışlıkla. Ya da içlerinden biri mi ölüyordu bilmiyorum bir evin içindeler karar vermeye çalışıyorlar falan.
ilk filmin "my girl" olduğu doğru..

ikincisi de şu olsa gerek:

http://www.filimadami.com/film/671/stand-by-me/
çok teşekkürler ancak stand by me değil maalesef
Büyük olasılık ilehttp://www.imdb.com/title/tt0115916/ (Afacan Dedektifler) Bir adam bir opera sanatçısını bestesini çaldığı için öldürüyordu 2 kardeşin ufak olanı görüyor ve arkadaşlarına anlatıyor. Sonra şekilleniyor senaryo doğrumudur ?
Değil sanırım çünkü dram ağırlıklıydı.
Hayır o değil hapishane yoktu. teşekkürler
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL