Çizgi Roman Film Öneri

Teşekkür ederim crowfuu izleme listeme aldım. Film roman uyarlamasıymış sanırım ayrıca bana 99 francs (http://www.filimadami.com/film/1256/99-francs/ )filmini anımsattı
Dün bir film izledim, iş dünyasıyla ilgiliydi ama içinde sanki çizgi romanından fırlamış, havalı karakterler vardı. Reklamcılık, imaj ve tüketici toplumla ilgili, filmin ismi

Şurup
Sandman okumuştum. Diğer bölümleri pdf olarak duruyor. Filmi çıksın bakalım umarım kült olur.
SANDMAN OKU GİT ÇABUK SANDMAN OKU. FİLMİ ÇIKICAK BU SENE AMA ÇIKMADAN HERKES SANDMAN OKUSUN.
2 saatlik sürenin yetmediği düşüncesine katılıyorum.Aynı havayı yakalamak da mümkün olmuyor filmlerde.Tabii ki ticari kaygılar,konu seçimleri de etkiliyor bu durumu.

Ama Watchmen ve Sin City gerçekten iyiydi.

Tek başına ne kadar anlam ifade eder bilmiyorum ama Supernatural 4x18'de bir çizer tarife uygun olarak görünmekte.Oldukça zevkli bir bölümdü.

---

Havadis: Clerks 3 yoldaymış.
Öneriler için çok teşekkür ederim.American Splendor süper bir filmdi. Çizgi roman türü filmlerin çoğuna baktım. Bilemiyrum ben captain america, avengers, thor türü filmlere ısınamadım. Batman ya da örümcek adam filmleri de olmamış, eksik geliyor. Çizgi romanlarını okuyanlar anlar, belki de 2 saat yetmiyor bağ kurmaya(unbreakable,sincity, watchmen ve darkman çok iyiydi) Çizgi romandan bahsedilmesi şundan hoşuma gidiyor. Çizen insanları daha iyi anlayabiliyorum. Gerçek hayatta kaybeden, konuşacak çok şeyi olup anlaşılamayan insanlar. Popüler olandan daha uzak. Az önce chasin amy'i bitirdim. Çok sağlam film, Kevin Smith'in en beğendiğim filmi oldu.
Uyarlamalar sorulsaydı aşağıdaki gibi bir liste çok yardımcı olurdu ancak ''çizgi romanlardan bahsedilen filmler'' biraz zor olmuş.

The 50 Best Comic Book Movies

Crump veGhost World teğet geçiyor sanırım.

Ayrıca, kahramanların ellerindeki çizgi romanın anlatımına sadık kalarak hareket ettiği bir filmin olduğunu hatırlar gibiyim.Heroes dizisindeki gibi ya da Last Action Hero'nun (Olacakların önceden bilinmesini sağlayan ''gerçek'' filmler.) çizgi romanlı versiyonu gibi.

Comic Book Villains

Comic Book: The Movie

The Losersda yine sadece bir uyarlama olarak kalıyor.
Sin City ve The Matrix filmlerin esası anime ve çizgi romanlara dayanır. Diyaloglar, konuşmalar ve hareketler bir çizgi romanın karakterini taşıyor. Eskilerden Flash Gordon, He-Man yine çizgi romanlardan alınmış. Gerçi bunlar daha çok uyarlama ama yine de çizgi roman tadında oldukları için söyleyeyim dedim. American Splendor filminde mesela bir çizgi roman yazarı konu olarak ele alınıyor. Filmin içinde resimli sekanslar mevcut.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_comics_based_on_films

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_films_based_on_English-language_comics
Çizgi romanla ilgili filmleri araştırıyorum.

Tarantino filminde sohbeti geçen ya da Kevin Smith'in filmlerinde ki sohbetler gibi filmler.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL