17 Mayıs Depeche Mode İstanbul Konseri

Filimadamından talep yok biletlere galiba :)
Valla Prozac kardeşim, zamanında 3.derece Madonna biletlerinin 600'den gittiğini anımsıyorum. O zamanlar ekonomi biraz daha iyi miydi,neydi ? Bilmiyorum tabi. Sanırım o biletlerin alış fiyatı 250 lira civarıydı. Bu işin iyi bir piyasası olabiliyor,özellikle de ender teşrif eden grup biletlerinde ve tabi İstanbul gibi büyük şehirlerde oluyor bu.

Galadriel,sanırım filmahalisine bir güzellik yapmak istemiş.
Peki.Beklemedeyim o halde :) Acele etmiyim en azından biraz daha bekliyim satmak için madem :)
Biletler değerlensin kafi benim için kuzu.Yanına arkadaş bulursan senin için ayırabilirim biletleri.Sen bi düşün taşın.Burdanda talip çıkar belki deneyelim şansımızı :)
Standart biletse de muhakkak satarsın,illa biri bulunur. Aslında birini alabilirdim biletlerden ama :)) sap başıma ne işim var,değil mi ?

Prozac'ın dediği gibi sahibinden üzerinden,gittigidiyor üzerinden veya bu site üzerinden............Daha paragöz biri olaymışın,iyimiş :)
normal ayakta biletler.tanesi 120 liradan 2 tanesi 240 liraya geldi.hizmet bedeliyle birlikte toplam 260 tl tuttu.kar etmek istemiyorum,aldığım fiyata satmak istiyorum kuzu.biletix iade kabul etmediğinden bide onların nazıyla uğraşmak istemedim.Depeche Mode fanı vardır burda da muhakkak,bakalım artık şansımıza :)
Biletler,VIP platform mu,yoksa ayakta standart mı ?

VIP platform ise 1 mayısta çok iyi para eder o biletler, sakın satma hemen.

Ben araba almayacak olsam bir de Ağrı'da ikamet etmesem,kendim işin tüccarlığına girerdim. Ama :(( Yazık bana.

Madem gitmeyeceksin konsere en azından zararını kara çevirmeye bak.
Evet bende önce biletleri tedarik etmeyi düşünüyorum zaten.Bi biletix gişesinden temin ederim önce,sonrası daha kolay olur.Önceliği buraya veririm eğer burdan almak isteyen talip olan arkadaşlar olursa.Bi de Antalya da ikamet eden birileri talip olsaydı süper olurdu tabi :) Ama başka iller de olur hiç farketmez.Verdiğin link'e de bi göz atıyım teşekkür ederim ProZaC
17 mayıs Depeche Mode İstanbul konseri için 2 tane bilet almıştım ama gidemiycem.Satmak istiyorum.İlginenler varsa eğer buraya yazabilirler.İnternetten almıştım bileti.Elimde olmayan biletleri nasıl satabileceğim konusunda da pek bi fikrim yok aslında :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL