futbol oyunu icf SORU

Y

Konuyu Açan: yekacpah

01.01.2015 00:39

bir mevzu çıkar yeri hatalı izninizle buraya yazayım

Yeni Yil Kutlamasi ve Yeni Yil Etkinligi

http://forum.icanfootball.com/viewtopic.php?f=40&t=21687

Herkese merhaba!

Oncelikle tum ICF camiasinin yeni yilini kutlar, 2015'te saglik ve mutluluk dileriz. Yeni yila girerken ufak bir etkinlik yapiyoruz. Bunun icin yapmaniz gereken tek sey tam yeni yila gecerken oyunda olmak ve ekran goruntusu alarak bizzat bana ozel mesaj olarak atmak. Kurallar basit. Asagidan kontrol edebilirsiniz.

- 31 Aralik 2014 Carsamba gununu 1 Ocak 2015 Persembe gunune baglayan gece yarisi saat 00:00 - 00:05 arasinda oyunda olun, ICF Kredi odulu kazanin.

- Etkinlige katilmak icin yukarida belirttigim saatlerde oyunda online halde olmaniz, ekraninizin goruntusunu almaniz ve bu goruntuyu bir image upload sitesine yukleyerek acik linkini bana ozel mesaj olarak atmaniz gerekmektedir.

- Ekran goruntusu alirken karakterinizi herhangi bir oyun odasinda tutabilirsiniz. Ancak goruntude bilgisayarinizin saat ve tarih bolumunun gozuktugunden lutfen emin olun, aksi halde katiliminiz gecersiz sayilir.

- 00:00 - 00:05 arasinda alinmayan ekran goruntulerinin katilimlari gecersiz sayilir.

Odulumuz ise katilim gosteren her karaktere 2015 ICF Kredi. Iyi eglenceler! Her turlu sorunuz icin bana ozel mesaj yoluyla ulasabilirsiniz.

http://forum.icanfootball.com/viewtopic.php?f=10&t=2376
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL