En Güzel Ramazan Filmleri

geri bildirim'den, "film ekle ile ekleyemediğim bir film" seçeneğinin altına, filmle ilgili gerekli bilgileri yazıp gönderiyorsun. Adı, türü, yılı, konusu, oyuncuları vs. Bir de afiş linki ekliyorsun.
şu filmi bi bulamadık gitti. imdb'de olmayan filmleri nasıl eklices bilen var mıdır?
evet selpak, ben de izlemiştim onu, Rabia Hatun..
@kiminnesi

bi arkadaş daha rabia idi filan dedi; olabilir; ama imdb'de yok. Onun için şuan siteye ekleyemiyorum. Bi hal çaresi düşünücez...
bi de Oğlum Osman vardı.
@selpak

Hz. rabia mıydı acaba?
Dün otobüste izlettiler (evet zorla)"Jodhaa Akbar" Çekilmiş en dandik kılıçlı dövüş sahneleri ile Tarantino filmlerine malzeme olabilir. Devamınımerakla bekliyoruz otobüs yolcuları olarak.
Filmin adını hatırlayamıyorum, imdb'den de baktım varsa da hatırlayamadığım için bulamadım; ama Fatma Girik'in 40'lara karıştığı bir film vardı o da süper bir ramazan filmidir. Hani baştan kötü kadınmış da sonra kendini dine veriyordu; hatta yüzüne atılan taşların artık ona çarpmaz olduğu sahnesiyle meşhurdur... Bilal İnci de vardı sanırım kötü adam olarak. Adını bilen çıkarsa bu ibretlik ramazan filmimizi siteye kazandıracağım.
Sübnallah ibretlik bir paylaşım
Ramazan bir kere daha geldi. Bu kez sağlam geldi ama. 16 saat sınırsız eğlence.

Bu kutlu ayda, her Müslümanın izlemesi gereken,kalbinizi iman ile dolduracak filmleri paylaşalım burda. Her gece bir film izlesek kardır.

1-) Çağrı

Bir Ramazan ve Kandil klasiği,ıssız bir adaya düşen her müslümanın yanına alması gereken üçüncü şey.

2-) Danimarkalı Gelin

Genç bir müminenin kendini bulma hikayesi. Danimarkalı olabilir ama kalbi Mekke'de doğmuş.



3-) Beşinci Boyut

Kahraman bir kapıcının, dinini keşfetme serüveni. İbretlik bir destan.

4-) Bize Nasıl Kıydınız

Örnek mümine Emine Şenlikoğlu'dan, şenlik gibi bir film. Metropolde hayatta kalmak isteyen her genç Mümin ve mümine'nin başucu kitabından beyazperdeye.

5-) Minyeli Abdullah 1-2-3

Saf gerçekle ilgili bir film, bu ülkede kendi kutsal kitabını okudu diye asılan insanlar vardı. Korkmayınız,Müslüman bağışlıyıcıdır. Komünistler ne sinsidir,bilmezsiniz.

6-) İbrahim Bey ve Kur'an'ın Çiçekleri

Bir müslüman içki içmemeli,ama Fransa'da yaşadığı için İbrahim Bey'i anlıyoruz. Rakı,şiş kebab,döner üçlüsüne Kur'an-ı Kerim'i de katarak dörtleyen yapım. İşte,biz buyuz.

7-) Çöl Aslanı, Ömer Muhtar

Özgürlük hiç bu kadar zor kazanılmamıştı.

8-) Yalnız Değilsiniz.

Her nefis ölümü tadacaktır,kimine acı kimine tatlı. Ayağınızı denk alın.

9-) Dabbe Serisi

Gölgede 40 derece sizi ısıtmaya yetmediyse bu film içinizi dışınızı ısıtacak. Biraz da korkmak lazım. Müslümanlar için,işte işin sonu bu;ona göre yaşayalım.

10-) Endülüs Fatihi

Biraz da çizgifilm.

Not: Link vermiyorum. İzlemek isteyen arkadaşlar filmleri nette bulabilirler. Caps yok ne yazık ki, esenle kalınız. Allah'a emanet.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL