Eski dönemlerde geçen bir film SORU

themis

Konuyu Açan: themis

29.12.2012 20:48

Nerden geldi aklıma bilmiyorum geçenlerde düşündüm. Ortaçağ filmi miydi emin değilim. Burada kasabayı basıyorlardı askerler ve neden bilmiyorum küçük bir kız çocuğunun annesini asacaklardı ama bunu öyle basit bir şekilde yapmak yerine kadını kızın sırtına koyuyorlardı ve kızın bastığı yeri yakıyorlardı.Yani tam olarak anlatamadım sanırım ama kız kızgın taşların ya da demirlerin her neyse bir şeyin üstündeydi ve buna dayanamaz ve çekilirse annesi altta destek kalmadığı için asılmış olacaktı ve kız haliyle dayanamıyordu.Hatta annesi acı çektiğini anlayıp onu itiyor da olabilir.Kızı bırakıyorlardı ve ablasını kaçırıyorlardı hatta ablası at sırtında giderken kıza biraz daha dayanmaya çalışmalıydın diye bağırıyordu sanırım.(Ahh zaten o ablası olacak ... neyse..) Sonra her neyse bu kız esir mi ne düşüyordu bir adama veriyorlardı adam odasına çağırdığında başka bir kadın kurtarıyordu bunu kız adamı öldürüyor muydu emin değilim.Sonra savaşmayı öğreniyordu filan.
ben de hayal meyal hatırlıyorum o filmi. hatta kız gladyatör oluyordu yanılmıyorsam ve arenada sevdiği erkekle karşı karşıya geliyordu bi sahnede sanki. hatta yanında bir kız daha vardı erkeği öldürmeleri gerekirken bu diğer kızı öldürüyodu gibisinden bişeyler hatırlıyorum. bir sürü kadın savaşçı vardı bunlar gladyatör veya amazondu veya başka bir filmle karıştırıyor da olabilirim.

edit: biraz aradım ve şunu buldum ama doğru film mi emin olamıyorum; http://www.filimadami.com/film/36717/amazons-and-gladiators/
Eveeet budur. Doğru amazon kadınları filan da var ve liderleri sanırım buna savaşmayı öğretiyor yalnız arena sahnesini filan hiç hatırlayamadım ama budur sağolasın :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL