6. Sezon One Tree Hill Reklam Müziği SORU

consuela

Konuyu Açan: consuela

05.01.2010 11:16

Başlık gayet uzun ve açıklayıcı ama ben yine bir altyazı geçeyim.



Efenim CNBC-e'de yeni yeni dönmeye başlayan One Tree Hill 6. sezon reklamlarında çalan şarkıyı delicesine arıyorum. Sırf inat, sırf merak. Yardımcı olabilecek filimadamları ve filimmadamlarına burdan öpücüklerimi yollayıp başarılar dilemeyi de ihmal etmiyorum.



Şu link de şarkının sözlerini anlamanıza yardımcı olur belki. Ben anladığım her şekilde arattırdım ama sıfıra sıfır...



Linke tıkladıktan sonra sağ alttaki "fragman" sekmesine basmanız videoyu görmeniz için yapabilecekleriniz arasında.
Bu diziden özel olarak nefret ederim. Tabi, arkaplan şarkıları genellikle seçme oluyor :) Bende 6.sezonda çalan tüm şarkılar var. Ancak, bu şarkıyı hiç duymadım. Sanırım bu da "Come on down with me " gibi özel bestelenmiş bir açılış parçası. Kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum,bir tür yeni nesil reklamcılık anlayışı olsa gerek.



Yine de, CNBC-E 'ye şarkının ismini,cismini sordum. Bir cevap vereceklerini sanmıyorum, izleyici sorularına doğrudan cevap vermemek gibi pis bir huyları var. Siz de mesaj atarsanız daha etkili olur kanaatindeyim.
Genellikle şarkıyı onlar da bilemiyor. Bir önceki sezonda da One Tree Hill'in müzik sitesinde buldukları şarkıyı cevap olarak yollamışlardı ve tabii ki o değildi aranılan. Hiç araştırmadan cevap veriyorlar. Bu sefer de yine o sitede yazan 6. sezon promo müziklerinden birini cevap olarak yollayacaklarını düşünüyorum. O yüzden onlara sormak gibi bir hataya düşmemeyi tercih ediyorum :)



Evet sanırım özel yapılmış reklam için, bir önceki gibi yakında ortaya çıkacaktır.



Cevap için teşekkürler. Nefret ettiğinizi öğrenmek de ek olarak bende bir üzüntü yarattı ama ne yaparsın zevkler... :)
İlginç olan şey,dizinin 6.sezonu için hazırlanmış yurtdışı promolarında veya OST albümlerinde bu şarkının yer almaması. Şimdi kendileri ekleyip,kafalarınca bir tanıtım hazırladılar diycem ama cesaret edemezler diye tahmin ediyorum :))



Bildiğim kadarıyla, CNBC-E'nin yönetimi dizi yapımcıları ve NBC ile yakın temas kurabiliyor. Vakti zamanında ,"Two and a Half Men" isimli dizinin açılış şarkısını kimler söylüyor", şeklindeki soruma cevap vermemişlerdi ama iki hafta sonra, oyuncuların şarkıyı söylerken çekilmiş görüntülerini dizinin açılışında görünce şaşırdım. (tesadüf de olabilir tabi:) Yine, "Buffy" isimli diziye Türkçe büyü cümleleri eklenmesinde etkili olduklarını duymuştum. Arada ilginç hamleler yapabiliyorlar,kimse artık bu insanlar ??



Neyse,umarım bir bilen çıkar; bu şarkı neymiş,kim söylüyormuş... Gerçekten güzel bir parça,belki biz de nasipleniriz sayenizde.
sabah 5 de kalkınca işsizlikten güçsüzlükten bir yardımım dokunsun maiyetinde bayağı aradım, fakat bulamadm şarkının ne olduğunu. yaklaşık 50 farklı şarkı dinledim ararken, sözcüklerden gittim az gittim uz gittim dere tepe düz gittim bulamadım.üzgünüm.



ps. lucassız peytonsuz oth mi olurmuş!
Çok teşekkürler ilgilendiğiniz için sevgili filimadam sakinleri :)



@havlayankuzu: Evet işte şarkı reklam için özel tahsis edilmiş muhtemelen, 5. sezon şarkısı gibi bunu da bulmak zor bu yüzden. Şarkıyı tahminimce CNBC-e kendisi koymamıştır, çünkü yine daha önce söylediğim gibi kendileri de bilemiyorlar. Ama belli de olmaz onlara :) 5. sezon promosunda çalan şarkı da uzun uğraşlar sonucu bulunmuştu fakat tanınan bilinen birine ait değildi bu parça da. CNBC-e bu şarkıyı şimdi kendi sitesinde de örnek müzikler arasında çalıyor. Oysa şarkıyı bulan yine hayran kitleleriydi. Kendileri yanlış bilgi verip hepimizi hayal kırıklığına uğratmışlardı :)



not: bu arada Buffy'nin o bölümünü hatırlıyorum ama verdiğiniz haberi ilk defa sizden duydum. CNBC-e'nin bazı dizilerine iltimas gösterdiği de apaçık ortada zaten, kendi favorileri dışında hiçbir diziye katkıları yok :)



çok uzun konuştum.



@fctfc: Uğraşlarından dolayı teşekkür ederim. Lucas ve Peyton'sız olur mu bilemem ama zaten 4. sezonda bozmaya başlayan dizi 5. sezonda tamamen farklı bir boyuta geçip toparladı. Ben derim ki başka diziymiş gibi devam etsinler ismini de değiştirip. Gerçek aşkın Peyton&Lucas olduğa inanmıyorum şayet, ilk 3 sezonu hiçe saymam gerek bunun için :)



Tekrar teşekkür ediyorum ve başlığı olası cevaplara karşı açık bırakıyorum.
Neyse sanırım buldum.

Teşekkürler herkese :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL