Anime SORU

act

Konuyu Açan: act

10.03.2017 19:25

Show tv’de 1994-1998 tarihleri arasında (kesin tarihi hatırlamıyorum) yayınlandı. Yaklaşık 1 - 1,5 saat süre ile izlediğim için dizi olduğunu düşünmüyorum. Show tv o dönem çizgi-dizi saati adı altında uzun metraj animeler yayınlıyodu. Ancak yanılıyor olabilirim.

Konu:

İki taraf arasında bir savaş sürmekte. Teknolojik olarak üstün olan tarafın büyük tankları var. Karşı taraf ise tabiri caizse gerilla savaşı yapıyor. Tren ile asker sevkiyatı yapılıyor cepheye. Dramatik anlatım mevcut.

Bir sahnede büyük tanklardan biri kavisli bir köprüde yok ediliyor. Tank ağır olduğu için tırmanamıyor ve piyadeler tarafından patlatılıyor.

Savaş-Dram (Çok fantastik olmayan teknoloji)

Tahminim bu anime 80’li yılların sonuna veya doksanların başına ait.

Bazı sitelerdeki ’’türkiye’de gösterilen animeler’’ gibi listelere baktım ancak bulamadım.
Emeğinize teşekkürler. Bir başlıkta 4 film sormuştum. Sitenin eski versiyonu varken yanlışlıkla onay verdiğim için burada tekrar sormuşum ve unutmuşum. Filmi winter bulmuştu.

https://www.sinefil.com/forum/p2k06pr/2

Uğraştırdıysam kusura bakmayın.
Google’a - 90’s anime with tanks - yazıp, görsellerde çıkan tanklı filmi youtube’da aratıp şans ile buldum. 5 ya da 10 dakika sürdü. Soru-Cevap bölümünde eskiden yeniye 324. sayfaya baktığım için daha önce bulunduğunu bilmiyordum.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL