Kurtadam filmi SORU

T

Konuyu Açan: turan_sert

02.12.2010 20:51

Aradığım filmde değişik bir kurtadam türü uzun yıllardır kilit altında tutulmaktadır. Sadece dolunayda dönüşen, geri kalan zamanında insan olan bir varlık değil, sürekli kurt halinde bulunan ve son derece vahşi, ilkel bir etoburdur. Kaçar ve salgını dünyaya yayarsa insan medeniyetini bitireceğinden ve dünyayı kurtadamların kaplayacağından korkulmaktadır. bir grup ise onu serbest bıraktırmaya çalışmaktadır. Kurtadamı kilit altında tutan eski zaman şövalyeleri günümüzde yüksek teknolojili helikopterler kullanan modern teçhizatlı özel timler şeklindedir. hatta yarı askeri bir gemi karargahları vardır ki, yanlış hatırlamıyorsam havaya uçuyordu. Filmin türkçe dublajını izlemiştim ve şimdi orjinalini bulmak niyetindeyim. Bu filmi bilen var mı? Teşekkürler.
http://www.filimadami.com/Underworld-Rise-of-the-Lycans-1504.htmlsanki bu olabilir.Burda yüksek teknoloji ürünleri vardı ve bir gemi havaya uçuyodu hatırladığıma göre.Bu değilse yine underworld serisinin bi filmi olabilir.
http://www.filimadami.com/Underworld-Evolution-133.htmlbak bu da olabilir iksinden biri ama tam hatırlayamadım kusura bakma.
Evet, verdiğiniz izi takip ederek ben de evolution'u az önce bulmuştum. Yardımınıza teşekkür ediyor ve Çözüldü olarak işaretliyorum.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL