Belirsiz Gece Suare No: 36 - Kara Film 2 - Angel Heart

Reddedildi :-D
Olabilir suare müdürümüze bir yasa teklifi götürelim :)
acaba bir filmi izleyen artıyı alsa mı ki :D
Resmen eksi almaya gidiyorum bu suare, ne Chinatown ne Angel Heart beğenildi :) izleme isteğim iyice azalıyor ya :))
ne yalan söyleyeyim bana pek hitap etmedi film. tabirimizi mazur görün ama bence kabız bir filmdi,sürekli birşeyler olmaya çalışıyor ama olamıyor gibi hissettim... o kadar güzel (!) öldürme sahnesi çıkabileckken çıkmamış,son derece normal(!) sahnelerle geçiştirilmiş.

robert de niro tırnakları olayı fırt diye ortaya çıkarttı zaten,sevmedim sevemedim :(

aman ne bileyim haleti ruhiyeme uymadı belki de sadece :(
Çok doğru valla, filmde rol çalan oyuncu kesinlikle tırnaklardı :D
Pervane, saksafon, camel, yumurta, tavuk, manikürlü uzun tırnaklar, vıcık vıcıklık...

Film yüksek tempoda değil. Son yarım saatin temposu ise oldukça yüksekti. okgoky e katılmadan edemicem tahmin edilebilir seyirdeydi. En azından Robert De Niro'nun lucifer olduğunu adından ben bile çıkarabildim ayrıca cinayetler...

Mickey Rourke... gençken ne kadar yakışıklıymışsın (: neyse efendim, pervaneler ve saksafon sesi böyle inceden inceden gerdi hani beni bir de yer yer o kalp gümbürtüsü. Robert De Niro'nun tırnakları bir süre aklımdan çıkmıcak sanırım.

Filmde anlamadığım şey (laf olsun torba dolsun hesabı mı söylendi bilmem) Kilisede angel ve lucifer varken, lucifer angel' a ateist misin diyor? o da sanırım onaylayıp brooklyn liyim gibi bir şey diyor. O ne ki? Saçma bir yere taktım galiba ama anlamadım.

Bir de film bittiğinde aklıma ister istemez The Devil's Advocate geldi.

Beğendi mi? Fena sayılmaz.
Sıkıcı olmayan, ortalama üstü bir filmmiş kendisi. Böyle sonlara alıştığımdan olsa gerek filmi "ne olacak?" diye değilde "nasıl olacak?" diye izledim. Tahmin edilebilir bir film daha :) Kara Film olarak Chinatown daha iyi fakat gizem olarak bu film daha öne çıkmış sanki.

Ayrıca bu filmle, bir kez daha Mickey Rourke'a yakıştırmadığım bir karakter olmadığını gördüm :) Ne yapsa kabulüm :)


Louis Cypher adlı gizemli bir müşteri, özel dedektif Harry Angel'dan Johnny Favourite adında bir adamı bulmasını ister. Verilen ipuçlarını değerlendiren Angel, hedefine doğru ilerledikçe bir takım doğaüstü olaylarla karşılaşır. Dahası, aranan kişiye dair bilgi aldığı herkes vahşice öldürülmektedir. Polisin suçu kendi üzerine üzerine atmasından korkan Angel, her şeye rağmen görevini getirmeye çalışır. Bu sırada voodoo büyüsü yapan siyah bir kızla arasında bazı yakınlaşmalar başlar. Louis Cypher'ın gölgesi her an Angel'in peşindedir.

"Kara film akımını düşsel, tuhaf, erotik, karışık ve zalim olarak nitelendirerek işi basite alıyor olabiliriz"

Vikipedia'da Kara Film başlığıinanılmaz derecede güzel. Bir göz atın derim.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL