Belirsiz Gece Suare No: 36 - Kara Film 2 - Angel Heart

sen sen ol şeytanla anlaşma yapma ha o gaflete düştün diyelim asla kazık atmaya kalkma sonra şeytan o pabucu kendi giymez sana ters giydirir...filmi seyreden bazı arkadaşlarımın neden bu kadar negatf yorum yaptığını anlamış değilim doğrusu.ben Robert De Niro ve Mickey Rourke u bir araya getiren çok güzel bir film seyrettim.iki starında oyunculuğu zaten tescilli ama bir kere daha teyid etmiş oldum.filmin sonlarında rourke un "kim olduğumu öğrendim"diye haykırdığı ve resmen döktürdüğü sahneler seyre şayandı doğrusu...film bittiğinde aklımda kalan ayrıntılar pervane, asansör,uzun tırnaklar,yumurta tavuk ve camel oldu. haa bide filmde Rourke abim yaktı sigaraben yaktım.Rourke yaktı ben yaktım. film bitti baktım beş sigara içmişim.bu adam güzel sigara içiyor beee:)
dostum o konulara girmeyelim lütfen:)
Robert De Niro'ya sakal yakışmadığı düşüncesindeyim. (Deer Hunter hariç) Açıkçası Al Pacino bu role daha çok yakışmıştı. Chinatown ile karşılaştırmak gerekirse Chinatown oyunculukları açısından bu filmden bir gömlek üstün. Zaten ne zaman bu filmi görsem izleyesim gelmemiştir. Micky Rourke'un bundan daha iyi filmleri var. Ejderin Yılında mesela daha iyi bir performans sergilemiştir. Robert De Niro Korku Burnu filmindeki oyunculuğunu konuşturmuş olsaydı, o zaman fikirlerim kesinlikle değişirdi. Filmde bariz bir gerilim eksikliği var.
Kara Film'i çok severim ama tempo biraz düşük olmuş galiba :)

Bu arada lowen bey dedim lowen geldi gerçekten :) nickim-kac-karakter'e noldu dostum :D
Kara film sevenler yok mu? Biz bu suareyi neden yaptık:P izlicem ite kaka artımı alicimmm(:
herkes buralarda yeşil:) filmlerle ilgili gelen yorumlar hayata küstürdü:) cumartesi akşamına kadar yorum için vakit var,yine eksi almaya doğru gidiyorum,bu kadar tembel olunmaz:)
benim de ikinci filme başlayasım yok ses seda da yok sanki hayırdır herkes nerde?
Ahaha :-D yalniz ona biz bakmıyoruz, lowen bey gelsin ona sorarsınız :-D
peki okg bey sizin de iki filmi izleyemediğiniz zamanlar olur,o zaman görüşürüz :P

hem ben sıkıla sıkıla da olsa iki filmi de izledim deeee izleyemeyen arkadaşlarım için demiştim :)
Ahahaha :) çok net yasal düzenlemeler var suarelerde :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL