Beğendiğiniz Rus Yapımı Filmler?

Tarkovsky nin en iyi filmi olduğunu düşündüğüm stalker (iz sürücü) felsefik yönü ağır basan bir film tavsiye ederim..
Kaede listeler için teşekkürler. Dönüş filmini izledim gerçekten mükemmel bir eser olmuş. İçimde garip bir hüzün oluşmuştu film bittiğinde. Tarkovsky'le başladı bu merak zaten. O yüzden çoğu filmlerini izledim ustanın. İdi İ smotri filminden de acayip etkilenmiştim. birazdan araştırma yapıcam bu ülke yönetmenleri hakkında.
Pek fazla Rus yapımı film izlemedim amaRusalka'nın listemde ayrı bir yeri var.
bahsedilmemiş ama dönüş filminde oynayan (baba) konstantin lavronenko'nun yeni dünya filmi de gayet iyidir. hapishane filmlerii seviyorsan kaçırma derim.http://www.filimadami.com/film/7099/novaya-zemlya/
tek geçerim Vozvrashchenie

http://www.filimadami.com/film/320/vozvrashchenie/

izlemeyen varsa izlesin
Kukushka -

Guguk Kuşu

(2002)

Savaşların sağırlar diyaloğu şeklinde bir kör dövüşü olduğunu düşündüren, komedi olmasa da yer yer esprili, savaş karşıtı sevimli bir film...
http://www.filimadami.com/film/320/vozvrashchenie/

guclu karakterleri ve gorselligi ile insani derinden etkileyen bir dram.

bi de su var ki uzun zamandir aklimda ama izleyemedim:http://www.filimadami.com/film/9408/italianetz/

ikinci filmi izleyenler varsa fikirlerini almak isterim.pek yardimci olamadim ama bu baslik bana yardimci olacak zira ben de cok rus filmi izlememisim bunu farkettim.
Rus & Sovyet sineması son dönemde oldukça ilgimi çekmekte. Buna nazaran izlediğiniz, beğendiğiniz rus yapımı güzel filmleriniz varsa alabilirim. Ayrıca bu ülke sineması hakkında bilgi edinebileceğim her hangi bir ergüman (website, kitap, film, dergi, makale...) elinizde mevcut ise onlarıda rica edebilirim. Şimdiden teşekkürler. Hatta bu ülke sinemasını tartışabiliriz bile, zira son derece estetik bir sanat anlayışları var. ))
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL