Zamanı Durduran Suare Gecesi

Film: English Vinglish (2012), süresi 134 dakika

Konusu: Film hintli bir kadının ingilizce konuşamadığı için yaşadığı zorlukları anlatıyor.

beraberce izleme seansı : 5 Nisan Cuma günü saat 20.30 de

(maç vesilesiye film Cuma gününe ertelendi.)

Bazı yorumlar;

"English Vinglish zaman zaman eğlenceli zaman zaman hüzünlü samimi bir film."

"konusu sade ve işlenişi mükemmel"





zeynep esSeS

..sıcak,akıcı ve neşe veren bir yapım.öz güven inşa edilirken; bir insanın çokta uzaklara bakmadan içlerde bırakılan hissiyat ile oluştuğunu çok güzel işleyerek sade bir dille anlatılmış.yargıalanılan ve bu yargı duvarını yıkan güçlü bir kadın'NIN öğrenme savaşına davetliyiz.hint filmlerinin enerjisi!zır duyguların karıştığı keyifli bir seyirlik çıkmış.müzikleri ve dansları ise seyre ayrı bir keyif katmış...

http://www.youtube.com/watch?v=GP9GGUWJNEs

aile+sevgi+saygı+evlilik+arkadaşlık+sosyalçevre=bunların sizi çıkardığı yabancılaşmış yabancı bir hayat bir anda anlamsız olan hayatınıza bir pencere olucaktır!..final sahnesindeki konuşma filmin iç dünyasına sesleniş misyonuna sahip...vesselam film orta şekerli güzel bir yapımdı teşekkürler crow

not:gittikleri sinema salonunda gösterilen filmlere de göz kırptım uzaktan

"Aile her zaman sevgi ve saygı görüceğiniz tek yerdir.."doğru mu bilemedim!!!

geçen bu cümleyi okuduğumda bende uyandırdığı duygu bu yapımada rehber olmuş meğer

"ne zaman yurtdışına çıksam 'maymunlar cehenneminden kaçış' filmi neden geliyor aklıma, şimdi anladım."

küçük İskender

crowfuu

Alevlerin Krallığı

rica ederim zeynep, ben de filmi beğendim. gayet yerinde mesajlar verip pozitif bir bakış açısıyla iletişim adına bir vizyon sağlıyor. Ancak bazen tüm çabalara rağmen duvarları aşmak mümkün olmayabiliyor.
Filmi izledim ama sizden bir yarım saat farkıyla filmin her dokunduğu noktayı dokunuşu enteresanlığını hepsizini oyuncularıyla birlikte yerli yerinde buldum.hem dramatik motifler hem mistik hristiyanlık dokunuşları ağaçın maneviyatı sorgulayan bir Adem oluru bumu yoksa olucağımı hereşyiyle ortalamadan bir tık yukarı izlenilesi keyifli bir yapımdı.sağolasın zeynep:) ilkin arkası kesilmeyen zamanı durmuş suarelere umarım:)
Zeynep doğru cümlelerinle yine mat oldum :)) haklısın ne diyeyim :) endişeye mahal verdiğim için kusura kalmayın, önerin için de çok çok sağol tekrar :)
Müdürümüz dedik bağrımıza bastık ama nerde kayıp aranıyora nam saldım nam:P:)
Hemen Metin Efendi kapıda olunca destek yağıyor Metin Efendi'ye bir dvd film yollayalım desek Cemal Efendi yollar ancak :))
Pek sevgili zeynoşumun gazabından korktuğum için izledim tekrar :)

Kara mizah türüne başka bir pencere açan herşeyiyle oldukça yaratıcı mizacı olan ve oyunculukların çok iyi karekterize edildiği şık bir film.hikayesinde herşeyin bir açıklaması ve araladığı bir kapı olduğunu çok iyi yansıtmış .hem gülümseten hemde hüzünlendiren keyifli bir yapımdı.benim favorim mstrdoktr oldu harbi adam her şekilde muazzam yorumlar yapıyodu...hep beraber zamanı durdurmaya devam o zaman sinemnya aşıkları:))

zeynoşum seni seviyorum sağolasın:)
Film konusu itibariyle tüm absürdlüğüne rağmen çok samimydi ben bu yanını çok sevdim.Hep birlikte izlemek güzel bi deneyim oldu,bunu tekrarlayalım bence.Herkes vaktinde gelsin tabi bundan sonra :P
destekliyorum nadidoşşşşş:P:))))))))
sinemaya gidersek bu metin efendiyi kapıda bırakalım diyorum :P
Tüm dramatik yapısına rağmen ben yer yer gayet güldüğüm ve ümitle beslendiğim bir kara komedi-dram filmi buldum karşımda. Zeynepcan'a öneri için teşekkürler. Su gibi akan bir yapım olmuş. Özellikle, yaratılan ve inanılan gerçeklik, dini göndermeler, sert, tedirgin edici gri mizahına bayıldım. Tabii enteresan karakterleri de cabası. Ben izlemeye bir yarım saat geç başladım, sinemaya gitsek gidilmez benle onu anladım bir şans daha istiyorum yüzsüzce :))
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL