İki film SORU

act

Konuyu Açan: act

04.04.2014 23:23

1- Borsa üzerine...

Elemanımız,ailesinin tüm varlıklarına el koyan bir şirketin (yıllar sonra) ceo'suna yada patronuna borsada kesin kazandıracağını söylediği bir programı tanıtıyor.Son ana kadar niyetini belli etmeden şirkette çalışmaya başlıyor.Şirket batıyor,patron tıpkı elemanın babası gibi intihar ediyor(sanıyorum).

İntikam,bilgisayar,fraktallar,borsa vb. arama başlıklarından sonuç elde edemedim.

Genel olarak George W. Bush'a benzetilmeyen ancak benim benzettiğim bir aktörün patron rolünde olması muhtemel.(Aktörü de bulamadım.)

Amerikan filmi-2000 yılı sonrası-Esas oğlan galiba sarışın

2-Travis Bickle stayla

Hangi amaçla para (değerli taşlar da olabilir.) taşıdıklarını bilmediğim bir firmada çalışmaya başlayan gizemli bir adam.Silah kullanmaktan çekinen ve şiddetten hoşlanmayan biri gibi görünsede aslında bu davranışlara meyilli.Araçların arkasında silahlı biri oluyor ve genelde 3 kişi gidiyorlar teslimata.

Adamın bir hastalığı olabilir.

İspanyol-İtalyan...

Büyük ihtimal Avrupa ancak amerikan filmi çıkarsa şaşırmam.

-----

İlginize şimdiden teşekkürler.

Hani karma ?

:)
ilk film şu olabilir mi; http://www.filimadami.com/film/3061/the-bank/

izlemedim ama benzer bir konu var ve anthony lapaglia hafiften bush'u andırıyor.
TeşekkürlerYulunga.

İlk film bu.

Nasıl buldun ?
Nasıl kıskandım ya ilk Yulunga buldu diye:( halbuki bende araştırdım ve çat diye karşıma çıktı ama hızlı olamadığım için ilk söleyende olamadım. Borsa ile ilgili filmler diye google da aratınca http://www.turkcealtyazi.org/viewtopic.php?t=15473 şu linke ulaşılıyor ki bu sitede aynı tarif cümlelerinle film anlatılmış:) bari bunu söliyimde içimde kalmasın :))
itiraf etmem gerekirse şanslıydım çünkü bush'a benziyor dediğin anda aklıma anthony lapaglia geldi. ismen bilmiyordum ama ne zaman without a trace dizisine denk gelsem bu adam bush'u andırıyor diye düşünürdüm. dizinin sayfasından ismine ulaştıktan sonra oynadığı filmlere bakıp bulmak zor olmadı. işin içinde şans faktörü olsa da önümüzdeki maçlara bakıcaz artık tomanas :)
Nese yulunga sen bu filmde her zamanki gibi hafızanı ön plana çıkarmışsın o yüzden ben susup bi köşeye çekiliorum ve act in bize soracağı yeni filmi bekliyorum:)
Ayrıca 2. Filmdeki ayrıntılar araştırma yapabilmem için çok zayıf belirgin özellik seçemedim film hafızamda da böle bi film yok hala çok şanssızım:)
İkinize de teşekkür ediyorum.

Ben LaPaglia'yı CSI ve Cold Case'de aradım.

: /

tomanas'ın serzenişine kayıtsız kalamazdım.

Sizi şöyle alalım;

http://strawpoll.me/1429692

:)
Ahahah çok teşekkürler act :)
2. Film içinde sabahtan beri kasıorum görsen bence adresime bi madalya yollarsın. Butun antikahramanları ezberledim sayende :))
2. filmden hatırladıklarım olursa yazacağım.

Çabalarına minnettarımtomanas.
Rica ederim tabiki banada eğlence oluo:)
Bu başlığa yanlışlıkla onay verdim.

2. film hala aranıyor.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL