Niçin Yaşıyoruz ?

soru sormak için
Maddi,manevi boşlukta olduğumu iddia eden arkadaşa:

Manevi boşluk yok da

Maddi boşluk var :)

Maddi boşluğumu doldurmak isteyen varsa hesap numaramı verebilirim :)))

Şimdiden teşekkürler.
Yıllar sonra cevabı buldum.

Jack Daniels



Küçük filmadamlarına kötü örnek olmak istemem tabi. Bu gördüğünüz çok tehlikeli bir şeydir. Özellikle de yeterince soğutulmadıysa. Bir de, bilumum barlarda iki küpten fazla buz koyarak size bunu veriyorlarsa kazık yiyorsunuz. Söylemesi,benden.
aynen, istanbul sokaklarında karısını defalarca bıçaklayan veya tekme tokat ağız burun girişen kocayı tüm mahalleli sokakta etrafında toplanmış maç izler gibi izliyordu bir zamanlar hala canlı bunların anısı bende. Çocukken hep biraz kaslı güçlü olup olay yerinden geçen birisi olsam ve karısını döven adamı bırakıp orada olan biteni armut gibi izleyen mahalleliye ağız-burun girişsem diye düşünürdüm...
Küçük kızın durumu inanılmaz derecede üzüntü verici. Ama sosyal mesaj vermeye çalışırken biraz daha dikkatli olalım mümkünse vermeyelim. Geçmişte insanlığın daha iyi olduğuna nasıl bu kadar emin olunabiliyor? Bazı şeyler nasıl unutuluyor? Buda endişe verici bana göre.
http://www.youtube.com/watch?v=Ys9DPhAMJr0

Sahi, insanlık bu hale gelmişken niye yaşıyoruz? +18'dir.

---spoiler---

Kızı kamyon ezer, duracak hastaneye götürecek sanarsın fakat üzerinden geçip yoluna devam eder akabinde gelip geçen birçok insan gram umursamaz, hatta geçen araçlardan bir tanesi de ezmekte sakınca görmez. Can çekişmeye devam eder. Kızın beyin ölümü gerçekleşmiştir.

---spoiler---


Kaybolmuş olantüm arkadaşlarımızıyeni dinimizi anlatan The Gospel of the Flying Spaghetti Monster(Uçan Spagetti Canavarının Kutsal Kitabı) adlı kitabı okumaya davet ediyorum efendim.:))

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Gospel_of_the_Flying_Spaghetti_Monster

http://tr.wikipedia.org/wiki/Pastafaryanizm

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=u%C3%A7an%20spagetti%20canavar%C4%B1

http://tr-tr.facebook.com/ucan.spagetti.canavari

kitabı temin etmek için;

http://www.idefix.com/kitap/ucan-spagetti-canavarinin-kutsal-kitabi-bobby-henderson/tanim.asp?sid=X1461ZLJ3S4S251W69B5

bu arada şu 8 cm uzama olayı aşağıdan yukarıya doğrumu yoksa öne doğru muydu ? Hani ona göre ben de müslüman olablirim:))
Yaşam için sebep arama çünkü bulamazsın dedi Bekri, hemen arkasından da kendisini rakı şişesinde boğdular.

Sorgulamak büyük bir günahtır ve sorgulayan herkes belasını bulacaktır.

Sonsuz bir lanetle müjdelenen sorgucuları ötede CGM'nin soğuk koridorları avutacaktır.

Hayatımızın son saniyesinde ve her şey için çok geç olduğunda sormamız gereken bir sorudur bu. Böyle düşündürttüler sonunda, yaşayıcılar.

Ölümden öte köy var, adı da Kadıköy.

KAdıköylü'ler için geliyor: Hişşş Kız KAdıköylü !

T0T0Kt7ihG

Sondaki abla süper dedi : Çok merci canıımmm, sibuple.
geçmişi gerektiği zaman gerektiği kadar düşünüyorum, gelecek hakkında ise bir sürü hayal kuruyorum (just dream, dont make plan), şu an ise sadece anı yaşıyorum. çok mutlu olduğum söylenemez ama günümü ne kadar mutlu hale getirebilirim diye çabalıyorum.

niçin yaşıyorum?

bunu hiç sormadım, illaki yaşamak için sebeplere ihtiyacığım olursa geleceğe dönük hayallerimi düşlüyorum. bu beni mutlu ediyor. olabilitesi düşük de olsa hayal kurmayı seviyorum.

geyiklif, sorgulamak güzel bir şey ama cevaplar yaşamda gizli, her geçen gün hayat inanamayacağın kadar yeni şeyler öğretiyor (çok klişe ama öyle). eğer bir sebep istiyorsan sırf bu tecrübeler için bile yaşanılabilir bir yer burası. kötü-iyi her tecrübe için.

yaşamak keyifli bir şey, cebinde beş kuruş yokken bile, üniversite kapısı için zorladığın günlerde bile. her anı her köşesi ayrı bir keyif. o yüzden ben özellikle "anı yaşamaya" özen gösteriyorum.

reçete:

cCc geyik cCc ;)
şu an da daha ne kadar hayal kırıklığına uğrayabilirim onu görmek için yaşıyorum. muhtemelen az biraz zaman sonra da "neden böyle bir cümle kurduysam" pişmanlığını görebilmek için yaşayacağım. sonra başka şeyler derken hop "abi ben film izlemek için yaşıyorum" deyip bir film açacağım. sonra ölürüz herhalde şu the end dediklerinden.. (emo stayla)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL