V. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali

http://festival.sendika.org/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=43&Itemid=73

evet buradan da görülebilir İstanbul programı. Ankara ve İzmir de hemen geri yaparsanız mevcut :) İstanbul, Ankara, İzmir, Bolu, Eskişehir, Samsun, Bursa, Kıbrıs, Adana, Mersin, Antakya, İzmit, Zonguldak, Antalya, Batman ve Diyarbakır'da filmler gösterilecekmiş bu festivalde :)

Çok güzel filmler var gibi duruyor. Ben giderim, başka giden varsa beraber de gidilebilir, daha güzel olur :)
Bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası İşçi Filmleri Festivali 19 Mayıs tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve İzmirde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Yine emeğin filmlerini izleyicilerle buluşturacak festival yıl içinde kent kent Türkiyeyi gezecek

İlk kez 2006 yılında gerçekleştirilen Uluslararası İşçi Filmleri Festivali beşinci kez perdelerini açıyor. Festival,19 Mayıstarihleri arasında İstanbul, İzmir ve Ankara'da eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek, daha sonra geçen yıllarda olduğu gibi kent kent süren ve bütün yıla yayılanuzun bir yolculuğa çıkacak. Festivalin Anadolu yolculuğunun ilk durakları 8 Mayısta Bolu, 19 Mayısta Diyarbakır olacak.

Temel amaçları Türkiye ve dünyadan emekçilerin yaşamlarını ve mücadele deneyimlerini izleyicilerle buluşturmak ve ülkemizde işçi filmi üretimini özendirmek olan festivalSine-Sen (DİSK), Dev Sağlık-İş (DİSK), Birleşik Metal-İş (DİSK), Hava-İş (TÜRK-İŞ), Petrol-İş (TÜRK-İŞ), Tez Koop-İş (TÜRK-İŞ), Ses (KESK), Türk Tabipleri Birliği, Halkevleri ve Sendika.Orgtarafından düzenleniyor. Festival bu yıl Seyirci Kalma temasıyla gerçekleştiriliyor.

--

Devamı ve programlar:http://festival.sendika.org/
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL