Eskilerden bir film hatırlamıyorum.. SORU

kkedy

Konuyu Açan: kkedy

26.08.2014 15:41

Merhaba tekrar ilk başta güncel olan bir filmi hatırlamadığım için belki tutar ama sanmıyorum bilen çıkmaz diyen ben cevap alınca çok şaşırarak bu filmdede şansımı denemek istedim. :)

Yıllar önce daha küçük bir çocuktum hatta Şilede yazlık cine-5te yayınlanıyordu bu film gecenin köründe uyuyamamış merak edip izlemiştim filmin tam en heycanlı yerinde elektirikler kesilmişti.. Sene aşağı yukarı yine 97-2000 civarı olması lazım.

Hatırladığım kadarıyla filmde deniz altına batan birşey vardı ve bunu kurtarmak mı çıkarmak mı çok önemli bir meseleydi bu yüzden 2 tane dalgıç getiriyorlar dalgıçları metrelerce yer altına daldırıp çıkartıyorlardı falan bir türlü ulaşamıyorlardı .. Sanırım batan bir denizaltını falan çıkartmaya çlaışıyorlardı çünkü böyle bir deniz altı uçurumunun kenarından aşağıya düşüyordu deniz altı adamında ona halatları geçirmesimi ne gerekiyordu o yüzden arkasından gitmesi gerekiyordu düşerken.. Denizaltının düştüğü mesela hesaplandığında adamın tüpü dalıp geri çıkmaya yetmiyeceği için takım arkadaşları gitme gidersen dönemezsin falan demelerine rağmen adam ölmeyi göze alıp yer altına inmiş yanılmıyosam denizaltınıda bulmuştu ama sonra tam nefesi bitti ölüceği sırada denizin tabanında rengarenk perimsi varlıklar etrafını birşeyle kaplıyarak adamın olduğu yere su girmesini engelliyorlardı.. Sonra elektirik gitti. O filmde böyle gırtlağımda ukte olarak kaldı unutamam sanırım :) Var mı hatırlayan? Araları biraz sallıyo olabilirim ama bir dalgıcın bir sebeple tüpünün yetersiz kalacağını bilmesine rağmen ölümü göze dalarak denizin dibine indiğini ve orda birşeyler tarafından kurtarıldığı tarafından eminim :D .

Var mı bir fikri olan? :)
arkadaşlar o filmi ben de hatırlıyorum hayal meyal bi kaç sahnesi hafızamda kazılı :)) ama filmi ben de bulamadım gerçekten kkedy nin söylediği gibi adam tek olarak deniz dibine iniyor ve yüksek basınçtan dolayı el feneri flan patlıyor vs. en son tüpü bitti derken o esrarengiz kuşlar adamın yanına geliyor. adam baygın haldeyken kendine geliyor. gözlerini kapalı bi odada açıyor denizaltında bi yerde muhtemelen. en sonunu ben de hatırlayamıyorum bulan gören duyan hisseden varsa o filmi tekrar izlemek istyorumm lütfennnnnnnnnnn :)))
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL