Eskilerden bir film hatırlamıyorum.. SORU

kkedy

Konuyu Açan: kkedy

26.08.2014 15:41

Merhaba tekrar ilk başta güncel olan bir filmi hatırlamadığım için belki tutar ama sanmıyorum bilen çıkmaz diyen ben cevap alınca çok şaşırarak bu filmdede şansımı denemek istedim. :)

Yıllar önce daha küçük bir çocuktum hatta Şilede yazlık cine-5te yayınlanıyordu bu film gecenin köründe uyuyamamış merak edip izlemiştim filmin tam en heycanlı yerinde elektirikler kesilmişti.. Sene aşağı yukarı yine 97-2000 civarı olması lazım.

Hatırladığım kadarıyla filmde deniz altına batan birşey vardı ve bunu kurtarmak mı çıkarmak mı çok önemli bir meseleydi bu yüzden 2 tane dalgıç getiriyorlar dalgıçları metrelerce yer altına daldırıp çıkartıyorlardı falan bir türlü ulaşamıyorlardı .. Sanırım batan bir denizaltını falan çıkartmaya çlaışıyorlardı çünkü böyle bir deniz altı uçurumunun kenarından aşağıya düşüyordu deniz altı adamında ona halatları geçirmesimi ne gerekiyordu o yüzden arkasından gitmesi gerekiyordu düşerken.. Denizaltının düştüğü mesela hesaplandığında adamın tüpü dalıp geri çıkmaya yetmiyeceği için takım arkadaşları gitme gidersen dönemezsin falan demelerine rağmen adam ölmeyi göze alıp yer altına inmiş yanılmıyosam denizaltınıda bulmuştu ama sonra tam nefesi bitti ölüceği sırada denizin tabanında rengarenk perimsi varlıklar etrafını birşeyle kaplıyarak adamın olduğu yere su girmesini engelliyorlardı.. Sonra elektirik gitti. O filmde böyle gırtlağımda ukte olarak kaldı unutamam sanırım :) Var mı hatırlayan? Araları biraz sallıyo olabilirim ama bir dalgıcın bir sebeple tüpünün yetersiz kalacağını bilmesine rağmen ölümü göze dalarak denizin dibine indiğini ve orda birşeyler tarafından kurtarıldığı tarafından eminim :D .

Var mı bir fikri olan? :)
'onurlu bir adam' olabilir mi?
malesefonurlu adam değil.. dusunen adam..

kaede o listedeyide şöyle taradım.. çoğu çok eski çoğu çok alakasız böyle bir savaş modu yoktu.. birde film denizaltında geçmiyor zaten.. yani orası işlenmiyor hatırladığım kadaırlya onu kurtarıcak bir üs var dışarda birde o üssün konuştuğu dalgıçlar onlar üstünden yürüyor film.. :( tutmadı.. yok mu başka fikri olan ya :(
The Abyss değil bu arada.. adam tek başına mahsur kalıyor denizin altında vedalaşıyor herkesle ondan sonra bu the abyss deki gibi ama rengarenk tipler adamın etrafını falan sarıyor sonra kurtarıyorlar mı adamı yiyolar mı bilmiyorum tabi :D .. sonu olmadığından :)
the abyss gibi geldi bana da çocukuluk anısı olduğundan biraz farklı hatırlıyo olabilir misiniz?

tüpü yetmeyecek olmasına rağmen inmesi renkli varlıklar falan...
the abyss gibi geldi bana da çocukuluk anısı olduğundan biraz farklı hatırlıyo olabilir misiniz?

tüpü yetmeyecek olmasına rağmen inmesi renkli varlıklar falan...
the abyss değil arkadaşlar ya :( fragmanına falan baktım. Bakın şimdi denizaltı ya da başka birşey.. Denizin altına batıyor önce yüzeye yakın bir yerde duruyor dalgıçlar onu kurtarmak için yanına iniyor ama o herneyse tam uçurum kenarı gibi bir yerde durduğundan daha derine düşüyor. Dalgıçlardan bitanesi illede inicem kurtarıcam tribine giriyor diğer 2si 3ü geri dönüyor. Adam tek başına aşağıya inmeye karar veriyor daha o inerken merkezdekiler inersen çıkamazsın tüpündeki oksijen yetersiz kalıcak iniceksin yanına ama geri dönemeyeceksin falan moduna giriyorlar.. Nuh diyor peygamber demiyor iniyor. Yanılmıyorsam görevide yapıyor. Sonra tam ölmek üzereyken denizin dibinde birşeyler etrafını sarıyorlar komple böyle gökkuşağı gibi rengarenk adama balon gibi birşey oluşturuyorlar denizin dibinde içinde nefes alabildiği.. İşte tam orda gitti elektirik yok yani abyss değil eminim.
kaede.. bana deli gibi fragman izlettiriyorsun 2dir :D yok bunların yarısından çoğu korku zaten 2-3 tane belki dediğim film çıktı onlarda çok alakasız yine olmadı başka alternatif :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL