üç film.. SORU

A

Konuyu Açan: azil

16.10.2011 12:50

kafama takılan üç film var.. içime dert olmuş üç film.. içimden söküp atamadığım.. (:

1. finlandiya yapımı olabilir kuzey ülkelerinden bir filmdi.. çarpışmaya benziyordu.. birkaç kişinin hayatı kesişiyordu galiba ama nasıl kesiştiğini hatırlamıyorum.. bir kadın polis vardı.. iki çocuğu falan vardı.. eşiyle sorun yaşıyordu galiba.. bir tane elektrik süpürgesi satan bir adam vardı.. yaşlı şişman kel bir adamdı.. bir otel odasındaydı.. ölüyordu galiba.. durağan bir filmdi.. yapım yılı 2000lerden sonra bir film mutlaka..

2. bu film ise birkaç arkadaşla ilgiliydi.. iki erkek bir kız vardı galiba.. kadın birinden hamile kalıyordu.. ama adamlar eşcinseldi tam emin değilim.. şehirden uzak bir evde yaşıyorlardı.. müstakil bir evdi.. çocuk da kızdı galiba.. (: bu film de 2000lerden sonraydı ve amerikan yapımıydı..

3. kara komedi türündeydi bu film.. bacağı olmayan bir kadın vardı.. uzun zayıf ince bir eşi vardı.. okulda öğretmenlik yapıyorlardı.. çocukları bara götürüyorlardı.. kadına protez sipariş ediyorlardı siyahi bir protez geliyordu.. bir sahnede gölgeleri dans ediyordu.. sonra bir akşam evleri yanıyordu sakarlıkları yüzünden.. sadece kapıları sağlam kalıyordu.. geri kalan kül oluyordu.. komşunun çocuğu kapıyı çalıyordu.. adam bir yerden iki çörek alıyordu.. bir tanesini kendi yiyordu.. bir tanesini de eşi yiyecek diye saklıyordu.. ama bir türlü eve ulaşamıyordu.. bir adam çöreği almak için uğraşıyordu falan.. film deniz kenarında bitiyordu.. film muhtemelen avrupa sinemasındandı..

umarım açıklayıcı olmuştur.. (:
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL