bir klip ve bir film SORU

meryl

Konuyu Açan: meryl

02.05.2011 16:27

hatırlayamadığım bir klip ve bir film var:

1-klip yabancı bir gruba aitsadece bir kez izleme fırsatım oldu. bir evde parti var, ilk başta herşey normal ama vokal yanlarına gidince insanlar 3boyuttan 2boyuta geçiyor ve kartona dönüşüyorlar kendi suretlerinde, vokalde kolunun altına alıp götürüyor. herşeyi bu şekilde taşıyorlar, en son evi bu şekilde katlıyorlardı sanırım. hatta tanınan bir gruptan ayrılan bir kişinin kurduğu başka bir gruptu bu. korn diyesim geliyor ama eminde değilim. böyle birşeydi işte.

2-filmde daha açıklayıcı olacağım sanırım. yabancı eski bir film. ismi düşler gibi birşeyle başlıyordu filmin. bir yazar döneminde yazı yazmaması için hapse kapatılıyor, gizlice yazmaya devam ediyor. bakıyorlarki yardım geliyor engelliyorlar çarşaflara yazıyor, duvarlara kanıyla yazıyor gibi gibi gibi...herşeyi hatırlıyorum ama adı aklıma gelmiyor.

şimdiden teşekkürler :)
teşekkürler :)
Klibip, DB Boluevard'ın güzel şarkısı Point Of View olabilir. Bu değilse bile bence çok güzel bir şarkı olduğu için sizin karınız olur. Klip de çok güzel. Hakkaten Çoook Güzel bi dünyada yaşıyoruz sanrısına kapılmak işten bile değil.
güzel ama maalesef değil. animasyon değildi benim dediğim klip :(
Şarkı Stone Sour - Through Glass olabilir mi acaba? : )
kesinlikle budur teşekkürler :)))
Ne demek :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL