Sezercik, Hagrid ve Atlıkarınca SORU

yulunga

Konuyu Açan: yulunga

11.05.2014 01:13

sezerciğe benzeyen küçük bir çocuk ile görünüş ve cüsse bakımından harry potter'daki hagrid'i andıran kamyoncu bir adamın dostluğunu anlatan bir film. çocuk evden kaçmıştı veya birini arıyordu diye hatırlıyorum ve otostop çekerken karşılaştığı hagrid de ona yardım ediyordu. ayrıca hagrid lamba cini veya melek gibi birşeydi yanılmıyorsam.

çocuğun elinden düşürmediği şöyle bir oyuncağı vardı; http://www.cellinifinegifts.com/mrchristmasimages/worldfair79851.jpg

filmin bir yerinde çocuk ağlarken hagrid dayanamayıp oyuncağı gerçek bir atlıkarıncaya dönüştürüyordu ve çocuk onun sıradan bir insan olmadığını anlıyordu.

film hakkında tüm hatırladıklarım bunlardan ibaret ve muhtemelen 80li yıllardan(en fazla 90-91 yapımı olabilir diye düşünüyorum) yabancı bir film. 90lı yıllarda sık sık televizyonlarda yayınlanırdı hatta ben o çocuğun sezercik olmadığına ve yabancı bir film olduğuna zor ikna olmuştum. durduk yere aklıma takıldı bu film ve yardımlarınızı bekliyorum :)
maalesef bunlar arasında yok. şu listeden de 90 öncesi filmlere tek tek bakmıştım ama bulamamıştım; http://www.imdb.com/keyword/carousel/?sort=release_date
vikipedide böyle bir liste aradım ama bulamadım. imdb listesi zayıf kalıyor maalesef. örneğin balta ile ilgili soru sormuşlar imdbde listeyi baktım ama baktığımda balta filmini bile listeye almamış.

http://www.filimadami.com/bicevap-ariyorum/1/2636/afisinde-dev-balta-olan-film/

http://www.imdb.com/search/title?keywords=hatchet&title_type=feature,tv_movie,tv_special,video

http://www.filimadami.com/arama/?state_input=hatchet&arama=film-ara

örnek vermemin sebebi yani hiç yoktan iyi diye liste yapıyorum ama imdb çok zayıf kalıyor maalesef liste konusunda. vikipedide olsa daha iyi oluyor listeler.
dostum hak veriyorum ama orda da kullanıcılar tarafından etiketleniyor bu anahtar kelimeler. yani dünya çapında kullanıcıları olduğundan en kapsamlı listenin de imdb'de olması lazım aslında ama yeterli olmuyor bazen dediğin gibi.
öncelikle filmi bulmanıza katkı sağlayamadığım için üzgünüm. cevabınız için teşekkürler. demek istediğimi siz daha güzel anlatmışsınız bence
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL