Bir Dizi Birkaç Film Bir Belgesel SORU

B

Konuyu Açan: black_smoke

30.01.2011 00:34

Bir Dizi Birkaç Film Bir Belgesel

Aradığım diziyi herhalde 80 lerde çocuk olanlarınız hatırlayacaklardır. İşaret parmaklarını birbirine değdirince zamanı durduran bir kız vardı, babasının cam küreye kaydedilmiş sesiyle konuşuyordu, kız uzaylı mıydı hatırlamıyorum zaten diziyi hatırlayanlar kızın işaret parmaklarını birbirine değdirince zamanı ve herkesi dondurduğundan diziyi hatırlayacaklardır sonra kız kime dokunursa o kişi donmuşluktan kurtuluyordu. Kız uzaylı mıydı bilmiyorum yazınca aklıma geldi uzaylı zekiye dizisi vardı o dizinin linkleri var mı ben bulamadım.

Bir zamanlar katil arılar, katil karıncalar, katil örümcekler furyası vardı. Bu furyadan ben bazı filmleri buldum bulamadığım filmlerin adlarını bilip yazanlar olursa çok makbule geçer. Ben google a katil arılar, katil karıncalar, insan yiyen karıncalar, katil örümcekler diye yazdım. Karıncalarla ilgili ulaştığım ilk film 2008 yapımı The Hive oldu ama ben bundan 15 ya da 20 yıl önce amazonlarda geçen ormanı yiyip bitirerek hızla kent merkezine doğru ilerleyen karıncaların olduğu bir film izlediğimi net hatırlıyorum filmin sonunda insan yiyen karıncaları barajı mı açarak yakarak mı yok ettiler bilmiyorum ama harika bir filmdi o filmin adını hatırlayanlar yazarsa çok sevinirim. Karıncalarla ilgili bulduğum diğer film Empire Of The Ants oldu. Katil arılarla ilgili ulaştığım film alt yazısı olmayan Die Bienen Tödliche Bedrohung 2008 oldu http://www.turkcealtyazi.org/mov/1230113/die-bienen-todliche-bedrohung.html Diğer film Deadly Invasion The Killer Bee Nightmare http://www.imdb.com/title/tt0112826/ oldu. Başka bilenler varsa yazsınlar. Dev örümcekler, katil örümcekler yazdığımda ulaştığım filmler Arachnophobia ve The Giant Spider Invasion oldu. Fakat ben mutasyona uğramış dev örümceklerle ilgili bir flm izlediğimi hatırlıyorum onu bulamadım hatırlayanlar varsa lütfen yazsınlar. Bu konu ile ilgilenenlere nostalji yapmaları için şu linke bakmalarını http://nostalji.anilarim.net/forum/lofiversion/index.php/t903.html tavsiye ederim.

Mamutlarla ilgili film ya da belsegel bilenler varsa yazarlarsa sevinirim.
Evet bu dizi teşekkürler.
Them (1954)
The Swarm (1978)

Bunlar hatırladıklarım.Birde aşağıdaki linkleri inceleyebilirsin.

http://www.imdb.com/keyword/ant-attack/
http://www.imdb.com/keyword/giant-insect/?title_type=feature
http://www.imdb.com/keyword/giant-spider/?title_type=feature

Bu filmlerin birçoğu kötü veya altyazısı yok. Ama daha kötüsü 80lerde çocuk iken verdiği o tadı verememesi maalesef...
Bence bu filmlerin hepsi kötü değil. Them ve The Swarm için teşekkürler, alt yazıları da var. Bir konuda haklısın, bu filmler asla biz 80 lerde çocukken bize verdiği tadı şimdi vermeyecek çünkü tadın kendisi filmler değil o filmleri 80 lerde çocukken izlemekti. Zaten amaç bu filmleri izlerken 80 lerin havasını biraz solumaya çalışmak, zamanın tozlu koridorlarında yolculuk yapmak, biraz melankoli biraz nostalji yoksa filmler hikaye. Filmler bahane nostalji yapmak şahane. Bu filmi hala bulamadım "15 ya da 20 yıl önce amazonlarda geçen ormanı yiyip bitirerek hızla kent merkezine doğru ilerleyen karıncaların olduğu bir film izlediğimi net hatırlıyorum filmin sonunda insan yiyen karıncaları barajı mı açarak yakarak mı yok ettiler bilmiyorum ama harika bir filmdi" Bu filmi de bulursan sevinirim. Alakadar olduğun ve vakit ayırdığın için çok teşekkürler.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL