cesetlerin parçalarını birleştirip şeytan gibi bişey yaparlar SORU

ksantippe

Konuyu Açan: ksantippe

27.02.2012 06:56

80 sonlarında sanırım videoda seyrettiğim bir filmdi. 3 - 5 genç yada sadece 2 kişi olabilir bir dizi cinayet işleyip arkadaşlarını öldürüyorlar.. her birinin vücudundan parçalar alıp kendi şeytanımsı varlıklarını yaparlar. adıda ya şila ya şita bu şeytanımsının. varmı seyreden adını hatırlayan a dostlar??
Aklıma 'may' geldi ama o bireysel bir parçalama birleştirme eylemiydi. Kız kendine

sevgili yapıyordu. Nerden bulursun nunu böyle filmleri. Seni çocukluğuna indirip

orada bırakıp kaçasım geldi :D
ahahah! zetom! çocukluğum gırtlağıma saplanmış bir bıçak benim!! bazen beynimi aldımak istiyorum :))) herkesin aklına ilk May gelcekti hatta may değil yazcaktım ama bknz. bir grup gençten sinsi iblis gençlikten bahsediyorum :)) lahanaman nerdee yaa o bilir kesin :))
Ondan ekstra tırsıyorum zaten adam82 yıl önce izlediğim filmi buldu yahu.

Bknz.onlayn gıybet

:)
Özel istek almıyoruz ama madem VHS'cisin bi güzellik yapabiliriz. Yalnız izledikten sonra lütfen kasedi başa saralım. Ayrıca sana bu filmi o yaşta izletenlerede akıl fikir diliyorum...

Blood Diner (1987)
Sorma kardeş :)) Babam cinayet masasından emekli olduktan sonra biryerde çalışmıştı korsan video kasetleri topluyolardı .. tabi onlar yerine ulaşmadan eve geliyodu falan .. Abilerim sağolsun gel korkma gel diye diye seyrettirirlerdi :)) Origamiye verdim kendimi unutmak için bu filmleri olmadı :))) Büyüksün Lahanaman.. Sağol varol !! :))
ooww! dank diye hatırladım.. Kanlı sofra diye izlemiştik..
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL