film'in adını hatırlmaıyorum SORU

P

Konuyu Açan: pogaca

06.10.2012 16:54

cnbc-e kanalında izlemiştim, başını tam olarak bilmiyorum çünkü filmin ortasına denk geldim ve altyazılı idi, tek mekanda çekilen filmlerden ve mekan Amerikada bir çöl yolunda geçiyor, filmin konusuna gelirsek sanırım filmin başında (%100 doğru olmaya bilir) bankada çalışan 3 güvenlik görevlilesi çalıştıkları bankayı soymak için plan yapıyorlar ve hafta sonu banka açılmadan soyuyorlar daha sonra bir aksilik oluyor bankayı soyanlardan biri ölüyor sanırım 2. kişi parayı alıp ABD nin çöl yollarında kayboluyor ve gideceği yeri ve nerde olduğunu öğrenmeye çalışıyor, 3. kişi de para ile kaçan arkadaşını telefon ile arayıp sürekli tehdit ediyor.

Para ile kaçan 2.adam nerde olduğunu anlamak için telefon ile bir bayan görevliden yardım istiyor ve konuşurkan laf lafı açıyor :) adam bayana eline fırsat gelince değerlendir diyor.Ve sürekli o bayan ile irtibat halinde daha sonra adamı tehdit aldığı 3. arkadaşına yakalanıyor ve görevli bayan telefonda arkadaşın bana para teklif etti ve bende senin söylediklerini düşündüm ve elime geçen bu fırsatı değerlendim diyor bu filim neydi.

Kaçan adam bir uçak pistinde yakalanıyor

kaçan adamın arabası beyaz dı

ve hatırladığım bir sahne adam kaçarken beyaz arabasını, bir kırmızı kamyon ile değiştiriyor ve tehdit eden 3. adam arabayı bulunca buna telefon edip arabanın kapısı otomatik anahtarla açarken öten bip bip sesini dinletiyordu.

film türkçeye çevrilmemiştir sanırım bir abd yapımı olmalı.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL