Geç Gelen Altın Portakal Ödülleri

TARIK AKAN, AYTAÇ ARMAN ve TUNCEL KURTİZ ALTIN PORTAKALI SESLERİYLE PAYLAŞACAK MI?

48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında; 1979 yılında sansüre karşı tepki, 1980de 12 Eylül askeri darbesi nedeniyle verilemeyen ödüller, Geç Gelen Altın Portakal Ödülleri başlığıyla sahiplerine veriliyor. 1980 yılıEn İyi Erkek Oyuncu ödülünelayıkgörülenTarık Akan veAytaç Arman ile,En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazananTuncel Kurtizin ödüllerini, filmlerde kendilerine sesleriyle hayat veren Mustafa Alabora, Esen Günay veKamuran Usluer ile paylaşıp paylaşmayacakları ise merak konusu.

Geç Gelen Altın Portakal Ödülleri kapsamında, her ikisinin de yönetmenliği Zeki Öktene, senaryosu Yılmaz Güneye ait Sürü ve Düşman filmlerinin erkek oyuncuları ödüle layık görüldü. Sürü filminin yanı sıra Adak filmindeki performansıyla Tarık Akan ve Düşman filmindeki oyunculuğuyla Aytaç Arman; 1980 Altın Portakal En İyi Erkek Oyuncu ödülünü paylaşıyorlar. Ayrıca, Tuncel Kurtiz ise, yine Sürü filmiyle 1980 Altın Portakal En İyiYardımcı Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.

Robert De Niroyu Al Pacino seslendirseydi, Oscar alabilir miydi?

Düşman filminde Aytaç Armana ünlü oyuncu Mustafa Alabora; Sürü filminde ise Tarık Akana Esen Günay, Tuncel Kurtize Kamuran Usluer sesleriyle hayat veriyorlar. Dünya genelinde; filmlerde anadilinde, başkasının sesiyle rol alan oyuncular yapımcılar tarafından kabul görmüyor ve oyunculukla ses aynı derecede önemli görülüyor.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL