Eski bir film arıyorum ama anlatamadım sanırım SORU

S

Konuyu Açan: sleepyhead

10.07.2011 05:28

Efendim bundan yaklaşık bir 4-5 yıl önce uykunun tutmadığı bir geç saatte televizyon karşısında zap yaparken bir filme denk gelmiştim. filmi izledim, pek beğendim, bunca yıl aradım, bulamadım. geçen bu 4-5 yılda filmden kare kare sahneler aklımda kalabildi. film 1960'lı ya da 70'li yıllarda geçiyo. düşük bütçeli bir film değil belli. film romantik komedi gibi bi şey. iki adam bir sebepten dolayı çok güzel ve büyük bir eve geliyo (neden geldiklerini anımsayamadım) bu iki adamdan biriyle evdeki 4-5 kızdan biri arasında bi şeyler oluyo Yani iki ana karakterimiz var. film genel olarak böyle. ayrıca aklımda kalan bi başka sahne de bu iki adamın başlarının bi sebepten dolayı derde girdiği ve hapse düştükleri. ikisi kafesler içerisindeki kuşlarla (bu kuşların tavuk olması muhtemel) yüklü bir kamyonettelerdi. sonra da bi sebepten dolayı polisle başları derde girdi. yabancı bi ülke olması muhtemel zira adam hapishanede derdini anlatmak istiyodu fakat yanındaki arkadaşı (neden bilmiyorum) derdini yanlış çeviriyodu ve hapse girmesine sebep oluyodu. adamın başı bir türlü dertten kurtulmuyodu falan.. ama komedi ağırlıklı, şirin bir filmdi.
yine tam bilmiyorum ama filmin isminde sonbahar geçiyo olabilir. en azından gösterildiği kanaldaki isminde sonbahar vardı diye hatırlıyorum. aktör gayet yakışıklı james stewart kılıklı bir adamdı. kadınıysa hatırlayamıyorum. adamın arkadaşı da kısa boyluydu bi o kalmış aklımda.

bu sahneleri yanlış anımsıyo olabilirim, mazur görünüz ve eğer bu düttürük bilgilerden bu filmi hatırlayan olursa cidden tebrik ve teşekkür ediyorum.
değil malesef.
"come september" aradığınız film.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL