yaratıcı oyunlar&bulmacalar

Albertina tek ve öz çocuk. Anne - baba katil veya hırsız değil...

Son İpucu: darkscream evdekileri tamamen temizlemese veya bir katliam ortamı yaratmasa doğru cevabı verecek gibi hatta vermiş de olabilir. Ama doğru cevap film türü kalıpları içerisinde yazarsam psikolojik-dramken darkscreamin yazdıkları polisiye-korku ya giriyor. Akşama kadar bekliyeyim belki kansız bi çözüm sunan çıkabilir...
kiler kapısı direkt donnie darko filmini hatırlatıyor
anne baba -hırsız yada katil olabilirler- kız daha çok küçükken kızın gerçek anne babasının yerine geçmiş, onları da bodruma tıkmış ama o insanlara değer verdiklerinden olsa gerek -bir akrabalık bağı olabilir- öldürmemiş. kız da bu insanların gerçekten ailesi olduğunu sanıyor.

yada

albertina bunların ilk çocuğu değil, bu aile sevgi hastası kıskanç, kızı hayatında hiç dışarı çıkarmamışlar, eğer çıkarsa başka arkadaşları olur onlarla ilgilenir ailesi ilgisiz kalır bundan korkuyorlar kızlarının sadece kendilerini sevmelerini istiyorlar daha önce bunu deneyen kardeşlerini de öldürüp bodruma mezar yapmışlar. kız belki kendini çocuk sanıyordur ama aslında 30 yaşına gelmesine rağmen anne babası onu çocuk gibi seviyordur vs. daha ne kaldı ki :S :P çok mcf oyunları oynuyorum.
İpucu 1: İçerikte herhangi bir korku-gerilim-fantastik unsur yok. Sorunun kaynağı psikolojik, cevap ise trajik diyebiliriz.

İpucu 2: Albertinanın evde açmadığı başka kapılarda var.

İpucu 3: Cevabı ilk okuduğumda sürpriz sonlu filmleriyle meşhur bir yönetmenin pek değeri bilinmeyen yapıtını hatırlattı bana.

İpucu 4: Cevaba giden yolda en doğru soru darkscreamin ilk sorusu.

İpucu 5: Orjinal soruda pizza-spagetti veya herhangi bir gıda ürünü yok.

İpucu 6: Orjinal sorudan kiler olarak çevirdiğim ingilizce kelime "cellar".
ben return to ravenhearst'tan başladım onu pek beğenmemiştim :) ne çıktı?
mystery case files:ravenhearst'a başladım ilk bulmca hangisi çıktı bilin :)
kız ölü olabilr mi? (diğerleri filmindeki gibi) -ama fantastik bir öğe yok demiştin son aklıma gelense ailesi insanları öldürüp pizza yapıyor diyeceğim ya da kızın hayvanların ölmesinden haberdar olmadığını düşüneceğim ama spagetti ne alaka?

lahanaman cevabı açıklama illa ki buluruz (en büyük ipucu: kızın yemek yapamaması ve ailesine güvenmesi ailesine bağlı ama ailesi onun arkasından bir iş çeviriyor burası belli oldu)
kilerde pizza ve spagettiden başka birşey olmadığı için sofradan eksik etmemelerinin bir anlamı kalmayacak gibisinden birşey mi acaba? biraz saçma oldu gibi ama :)
Özellikle Nightbors From Hell'i oynayın gülmekten yerlere yatacaksınız :) İyi geceler
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL