yaratıcı oyunlar&bulmacalar

mystery case files'in hepsini bitireyim bu sitelere bakıcam belki soruya da odaklanırım:) sabahtan beri nesne aramaktan bir thaf oldum:) sırf hikayenin devamı ve bulmacaları için oynuyorum. bakalım ne çıkacak.

bu arada silent hill demişken home coming nasıl(ben -2-3-4 ü tüm solarıyla en zorda bitirmiştim ve shattered memories i oynadım (yarım kaldı) burada oynayan bilen varsa silent hill origins veya homecoming'i tavsiye eden olur mu?
Aslında soruyu soran değilde cevabı arayan olmak istiyordum ama yazdıklarnız bu soru için konuşursam o kadar eğlenceliki okuması zevkli oluyor cevabı bildiğimden dolayı sanırım. Yani sorudaki ana detayı yazmamanız özellikle ilginç. Bakalım siz sorduğunuzda ben neler saçmalicam. En iyisi cevabı yarın yaziim. Kimbilir belkide darkscream Silent Hill oynamaktan kalkarda biraz daha pozitif şeyler düşünürse evreka diyebilir veya bi başkası parçaları birleştirebilir. Bu arada kendimden biliyorum yapmazsında belirteyim yinede Braingle.com da bu soru yok boşuna arama:)
yok oyun oynarken hile yapmak, strateji rehberini okumak sevmediğim şeyler. film izlerken sonunu bilmek gibi oluyor. sadece yaratıcı sorular hoşuma gidiyor. bilebiliyor muyum hayır:) ama oyunda iyi ilerledim çok teşekkürler
var olmasına varda neden sordun kaede kardeş.. mızıkçılık yapmican dimi..
böyle mantık sorularını bulabileceğimiz kitap ya da site var mı?
Bu kadar yaklaşıldıysa bir gün içerisinde cevap bulunur. Yazma çok heyecanlı :)
Noumena çok fantastikti, worldunkide uber fantastikti ama ne yazıkki doğru cevap değil. Zaten sıra birinize gelsin bak ben ne fantastik şeyler sallicam. Cevabı ben 2 dakika içerisinde bulmuştum. Tabi show answer tuşuna bastıktan sonra. Yine sorayımda cevabı yaziimmi?
O odada Albertina'nın ikizi oturuyordur. Albertina tek çocuk olmaya alıştığından fazla şımarık ve kibirli bir kız olmuştur ve buna hazırlıklı değildir..
Napiim cevabı yazayımmı. Sanırım esas cevap gelmicek. Soru sırasınıda darkscream alır en çok o yaklaştı gibi..
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL