Belirsiz Gece Suare No:42 - Prisoners

hoşbulduk hmkşdg, hoşbulduk yeşil:)
Filmin kurgusunu 1 saatten az sürede tümden çözen ben, bir alkış istiyorum efendim :) Sadece neden yaptıklarını bulamamıştım, o da çok gereksizmiş gerçekten. Daha derine inmelilerdi. Film oyunculuk, çekimlerin kalitesi ve hoş bir kurguyla kendini izletmeyi başarıyor. Bir yarım saat daha kısa olsa hayır demezdim. Sıradan bir film ama hoşuma gitti yine de :) Bu arada Paul Dano'ya helal olsun, ne kadar yetenekli birisi yahu. Kendisini severek izliyoruz :)
Selamlar herkese,

hoş geldin lowen(:

esmeralda sen online izliyordun di mi? Online izleyenler güzel film arşivi olan kaliteli bir site önerseniz pek güzel olur aslında(:

Yanlış başlığa yazıyorum di mi(:
ben malum arkadaşa getirtmiştim:]
selam arkadaşlar.

filmi izleyenlere sorum ? fılmı nerde izlediniz :)
hoşgelmişsin lowen:]

filmi izleidm ben de. 5 dakikada bir gerilim yükseliyor ve sonuna kadar kendini izletiyor film, bu açıdan problem yok ama bence yine de bu kadar uzatmanın gereği yoktu. konu bildik olsa da kurgusuyla benzerlerinden az da olsa sıyrılabiliyor,Jake Gyllheaal (arzukervan, senden kopyaladım ben de, sağolasın) bence de çok iyiydi,

crowfuu nun dediği gibi bence de başyapıt değil, beklentiyi yüksek tutmamakta fayda var.

bir de p. dano ya yazık oldu yine:[

---spoiler olabilir---

ben filmin tam bitiş sahnesini çok beğendim, uzatmamışlar tekrardan iyi olmuş
teşekkürler arzu.

------------------------------------------------------

bir iki aksilik oldu, çalıştığımız firmadan kaynaklanan.önemli bir şey değil. yine gideceğiz tabii.
Herkese selamlar ^^

Hoşgeldiniz Emre ve Cenk :)

Film favorilerim arasında yerini aldı. Bunda en büyük etken Hugh Jackman ve Jake Gyllheaal'ın müthiş oyunculuğu.(ne zor bir soyisim bu bakmadan yazamıyorum XD ) Tikli hali baya şirin olmuş Jake'in^^

İki usta oyuncunun aynı filmde olması ve bu kadar iyi olmaları filmi daha fazla sevmeme neden oldu. Film 2 saat 30 dakika olmasına rağmen her saniyesini büyük bir beyeni ve merakla izledim, sıkılmadan. Filmin konusu bilindik konulardan ama kurgusu filmi başka bir boyuta taşıyor.Hugh Jackman rolünü yaşamış gibi o nasıl bir oyunculuktur.Filmde cevaplanması gereken sorular ilerleyen sahnelerde cevabını buluyor. Güzel bir filmdi.
Günaydın millet,

Filmi hiçbir masrafdan kaçınmadan özel jetimle uçup izledim. :D Benzer senaryoda suç filmleri izlemiş olsamda sürükleyicilik ve gizem açısından enteresan bir filmdi. Oyuncularda zaten kendini kanıtlamış oyuncular. Bu tür rollerde daha evvelden başka başka performansları mevcut. Sonuç itibariyle iyi bir film ama kesinlikle bir başyapıt değil. Onun için olağanüstü bir beklentiye girmemekte fayda var. Filmin içeriğinden bahsetmeyeceğim, sakin bir gününüzde öylece izleyin. Son olarak filmin süresi uzun olmasına rağmen hiç sıkmıyor.
aaaa hoşgeldin o zmn :)

noldu kısa surmus iş seyahatiniz ?
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL