Film Önerisi

After Hours-vakit kaybetmeden izleme listenize alın demek isterim.
devdas da güzeldir,romantiktir.bir dönem çok etkilemişti beni herşeyiyle,ağla ağla içimi çıkarırdı her izleyişte.canı acıklı film çekenlere uygun bir öneri.müzikleri ayrı bir güzeldir.
valla ben çok korkuyorum öyle bişeylerin silinmesinden, hatta sitenin kaybolmasından filan ilerde bigün :( umarım olmaz.
Henüz 261. sayfadaymışım baktım da şimdi :) Ama böyle 10 sayfa falan boş geçince hatırlayabildiğim bütün filmleri işaretlemişim gibi geliyor ahah :)
Sen geç üye oldun ondandır =) Kaç sayfa işaretledin ki? Ben yeni üye olsaydım fenalık geçirir, bütün izlediklerimi işaretleyemezdim muhtemelen =)
Sanırım bu sitedeki en az film izleyen insan benim. Her gün sayfalarca gidiyorum ama problem çocuk 1-2 dışında haftalardır izlediğim film çıkmadı :/ Gittikçe de az meşhura doğru gittiğimize göre ben toplam 300 tane mi izledim. Oğlum siz nasıl 2000 tane izlediniz lan?
Being There filmini tavsiye ederim.

Peter Sellers'ın oyunculuğu da muhteşem...
Yaa benim kısa filmim vardı mecburen eşcinsele asılan birisini oynamıştım ahahah. Çok zor olmuştu gerçekten show tv'de eyav veya cnbc-e'de yayınlanmıyo ama bulursanız bana da atın yani tavsiyeedekım ederim :)

saygılarla.
Obsluhoval jsem anglickeho krale (İngiltere Kralı'na Hizmet Ettim) (2006)

taze izledim, fazla sözüm yok - film önerimdir..!
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL