bir film soracaktım ilgilenen olurmu acaba? SORU

K

Konuyu Açan: kaskal

30.08.2011 00:10

başroldeBrendan Fraser yada ona benzeyen macera filmlerinde rol alan biri oynuyordu.hatırladığım bir kaç şey var film macera filmiydi.yine bir hazine arayan arkeolog bilim adamı,güzel kadın vardı. salak arkadaş vardı yada yoktu.sonlarına doğru bir tepede ağzı açık bir mağara buluyorlardı içeri girdiklerinde tekerlek sandalyeli kötü beyaz elbiseli tek gözünde cam olan kötü arkeolog karakteri ve korsana benzeyen adamları vardı.baya küçükken izlemiştim.tv de birkaç kez verilmişti.ama ya tv nin aptal çevirileri yüzündendir ya da çocuktum daha niye izleyeyimki gibi birşey demişimdir.ama nerden bilebilirdimki 2 dk önce filmin aklıma geleceğini?
yok malesef değil.benim aradığım filmde en az 2 en fazla 3 tane ana karakter vardı ve tekerlekli sandalyeye mahkum bir kötü adam ve adamları
"Journey to the center of the Earth" müdür acaba aradığınız ... sonlara doğru bir yere varır brendan fraser ve arkadaşları kelebekler uçuşur bir mağara ağzı gibi bir yerdir burası..
yok değil malesef.benim söylediğim biraz eski bir filmdi.sakat tekerlekli sandalyeli kötü adam beyaz takım elbiseli arkeolog 2 side biri müze için diğeri para için çalmaya çalışıyor.çok zevkli bir macera filmiydi.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL