Çiftin hikayesini anlattıkları nişan yemeği SORU

consuela

Konuyu Açan: consuela

09.02.2015 17:50

Şimdi şöyle ki, film boyunca bir restoranda yeni evlenecek olan çiftin ailesi ve arkadaşları buluşuyorlar. Büyük bir masa var. Her yeni gelen karakter, çiftin nasıl tanıştığını sahne sahne anlatıyor. "Öyle olmamıştı" falan diye başlıyor mesela. En son hepsi toplanana kadar filmin ve çiftin hikayesininsonuna geliyoruz.

Restoran dışındaki sahneler çiftimize ait. Ama hatırladığım tek şey macunu ortadan sıkmak konusundaki kavgaları ne yazık ki... Romantik-komediydi tahmin ettiğiniz üzere.

Bu filmi de yıllar önce (6-7 yıl vardır)TRT'nin gece sinemasında izlemiştim. Ne hikmetse güzel filmleri hep gece verirdi. Buna benzer bir film bilen var mı?
Sayın Teambroke,gerçekten romantik senaryolar anımısıyorsunuz :)) ama ne yazık ki,ben hepsine cahil kaldım :( üzgücü :( Umarım bulurlar da ben de izleyebilirim :)

Bol şans dileyim.
Bu filmi bende izledim, ama film hakkında hatırladığım hiçbir detay yok. Yardımcı olamadım ama bir araştırayım belki birşey bulurum...
Vallahi araştırırsanız çok makbule geçer. Ben denedim, bulamadım. Gerçekten güzel filmdi.

Sevgili havlayankuzu, tanıdığım ve gördüğüm kadarıylasiz de bilemiyorsanız işim bin kat daha zordur diye hissediyorum ama umarım bir şekilde buluruz. :)
Teambroke,eminim lahanaman biliyordur bunları :)

Gördüğüm kadarıyla en enginimiz o film konusunda.

Bence umutlu olun. Gayet hoş senaryolar,eminim birilerinin aklına kazınmıştır. İzlesem kesin hatırlardım.
Nişan yemeği kısmı dışında şu filme uyuyor: "Forget Paris". Hatta diş macunu espirisi dahil. Bu olabilir mi?

http://www.imdb.com/title/tt0113097/
okaraman, belki olabilir bir izleyeyim ben. Sağol cevabın için, aldım listeye :)
"Forget Paris" filmini hatırlattı bana da. Diş macunu kısmını okuyunca direkt o geldi aklıma. :) Hatta yanılmıyorsam, çift evlendikten sonra çocukların dini, siyasi görüşü nasıl şekillenecek gibisinden bir konuyu tartışıyordu. (Esprili bir şekilde.) Sonra diş macununun ortasından sıkmadıkları müddetçe hiç bir fikir ayrılığının önemi olmayacağını filan öne sürüyorlardı. Öyle bir şeydi işte. Başrolünde Billy Crystal olduğunu çok net hatırlıyorum. Ayrıca NBA'de bir hakemdi kendisi.
Oymuş cidden. :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL