kırmızı tulumlu içine şeytan kaçmış küçük sarışın kız SORU

ksantippe

Konuyu Açan: ksantippe

17.05.2012 06:01

90 başlarına ait bir film oması gerek Star da şu meşhurpazar akşamları yayınlanan korku filmlerinden biri. Aklımda en net kalan sahne şu.. Kırmızı uzun kolu uzun bacaklı pijama gibi bir tulum olan sarışın azcık tontikçene 5- 6 yaşlarında bir kız var.. huysuzlanıyor bu viyy viyy çıkıyor pencere kenarına gökdelenden atlıyacak.anası babası geliyo işte .. ahh çocum atlama durmur derler.. bu kızda" siz artık beni sevmiyosunuz istemiyosunuz" der.. gel yapma diye birkaç kez daha çağırırlar kızı.. Bu bir dönerr " gelmicem dedimyaaaa bee " diye abboooww şeytan çoktan içine kaçmıştır.. o sahnede artık beynim nasıl bloke olmuş nasıl bir tırsmışsam filmin kalanı yalan oldu tabi.. çocukluğımun korkularıyla yüzleşiyorum bu aralar:))) tekrar seyredicem.. varmı bu filmi bilen a dostlar?
Poltergeist serisinden bir film olabilir mi acaba? Muhtemelen 3.'sü..
Allahh buldum hemen trailerini seyrettim.. o sarı kafayı o tulumu unutmak mümkünmü. evet kesinlikle poltergeist 3.. öyle kırmızı tulum bulayım alıcam kendime :))
ehehe yardımcı olabildiğime sevindim =) benim için de çok travmatik bir filmdi, zira ilk izlediğimde çok küçüktüm =D aynalara bakamaz olmuştum bir süre.

iyi seyirler dilerim =)
Sağolasın vaorlasın seyrettiğin film altın olsun kardeş :))
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL