"Bir film seyrettim hayatım değişti"

valla herhalde Dead Poets Society olsa gerek.
Back to the Future serisi. O zamanlar VHS kasetleri eskitene kadar döndürüp döndürüp izlerdim bu seriyi. Çocuk dünyamda hayal gücümü fazlasıyla etkiledi.
Hayatımı değiştirdi mi bilmem de beni en çok etkileyen karakterler arasında Şu filmin Coni'si.

Değiştirmiştir herhalde.
fight club dan sonra daha çok markalı giyinmeye başladım ters tepti bende.Marla hep senin yüzünden.
10 yaşında Willies diye bir film seyretim o gün bügündür tuvalet pencerelerini kontrol ederim.
Aslan Kral'ı izledim ve hayatım değişti. Sinemada ilk gittiğim film olduğundan(5-6 yaşında falan), o zamandan beri hayatım illaki değişmiştir canım...
Lord of the rings ile hayatım değişti. O yaşlarda benim için çok etkileyici bir filmdi. Filmden koşarak çıktım ve kitabını aldım. Kitapların dünyasına gerçek anlamda bu film sayesinde girdim. Vay anasını çocukluğuma inecektim nerdeyse.
8 Mile. Müzik albümü hazırlığına girme nedenim.
Fight club aslında ve matrix. Fight Club daki felsefeyle Mevlana nın felsefesini birleştirince benim için çok mütevazı yaşanması gereken ancak fikir ve duygu dünyası anlamında derin oldukça derin bir hayat tarzı çıktı ortaya..Matrix ten de dünyadaki bütün bu 'kötülüklerin' aslında olmadığını aldım kendime. Şiddet mesela yok aslında çünkü sonu yok. anlamsız. kimse şiddetle gerçeğe ulaşamaz. matrix gibi yapay bir ortamda sıkışır kalır. gerçeğe ulaşmaksa özünde insanın- yaradılışı gereği- hep aradığı ve hasretini çektiği tek şey.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL